alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yoga trøje

 
[54]
1 / 2
Side:af 2

Yoga T-shirts: lad dig rive med af yoga

Åndedræt, opvarmning, positioner og udstrækninger. Du mærker dig selv og din krop, når du placerer dig på måtten til en omgang yoga. Yoga T-shirts er din vej mod en endnu bedre performance. Alt det tekniske er på plads, og du mærker det direkte mod huden i form af tørhed, når varmen stiger. AEROREADY leverer nemlig svedtransportering under anstrengelserne. Yoga kan dyrkes alle steder – også udendørs, selvom det ikke er bagende varmt. Til de friske strand- eller parksessions giver COLD.RDY med både vind- og vandafvisning dig den beskyttelsen, du har brug for. Eller nyd sommerens mange yoga-classes iført en T-shirt med UV-beskyttelse for at modstå solen. Den tætsiddende pasform følger dine bevægelser ud i alle tænkelige afkroge. Takket være stretch samt sømløshed føler du dig godt klædt på til at vride kroppen. Er en tanktop eller sports-BH for kølig alene? Så supplerer du blot op med en af de løstsiddende yoga T-shirts i blødt bomuld for at give overkroppen den bedste modstandskraft.

Yoga T-shirts – til når niveauet skal højnes

Slip for tekstiler, der generer og slipper sig løs under træning. Freelift-teknologien er også implementeret på yoga T-shirts. Den lader dig strække og bøje i alle retninger, uden at din overdel kravler op. Vær ekstra god mod dig selv og omgivelserne med yoga T-shirts i genanvendt polyester eller økologisk bomuld. Det bliver ikke bedre mod huden, samtidig med at du skænker bæredygtighed en tanke. Børn og voksne uanset alder – adidas sørger for, at hele familien bliver yoga-klar. Ærmeløs, korte ærmer eller lange ærmer. Fleksibiliteten er helt i top, da du også kan mikse og matche de forskellige designs. Yoga T-shirts med kompression er en mulighed til dig, der ønsker hurtigere restitution i overkroppen, eller hvis du også vil bruge din T-shirt til løb, hvor den komprimerende effekt minimerer vibrationer. Namaste!