alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Yogasokker

 
[2]

Yogasokker for dine fødders ve og vel under træning

Når sport på lavere intensitetsniveau skal dyrkes, falder roen, og åndedrættet kan mærkes helt ned i det dybe leje. Yoga er sporten med alle goderne. Den kræver kun dig, dit outfit og dit tilbehør. Yogasokker er din sikkerhed på måtten, når der skal varmes op, mediteres og strækkes ud. Dit faste fodfæste er afgørende for din sikkerhed under træning. Yogasokker er ekstra tilbehør, som du kan bruge til træningsoptimering. Yoga er ikke kun bare fødder. Når pulsen stiger og sveden lander på yogamåtten starter scenariet. Du kan skride og i værste fald komme til skade med forstrækninger eller noget værre. Yogasokker med skridsikre såler holder dig fast på underlaget, når det bliver fugtigt og glat. Undgå træk fra gulve og måtter iklædt et par yogasokker, der bidrager med blødhed og varme. Det er ren komfort med kvalitetsmaterialer og elastan, der giver den fornødne strækbarhed, så du til hver en tid kan nå ud i positionerne.

Yogasokker er din fasthed på gulvet

Skridsikker silikone og ruskind holder dig stabilt fast under træning. Et solidt greb er basen for dine øvelser, så du er i total kontakt med underlaget. Yogasokker med åben tå får huden direkte i harmoni med din yogamåtte, samtidig med at fødderne holdes varme. Helt perfekt for opretholdelse af smidighed og komfort. Som fod i hose. Dine yogasokker smyger sig optimalt om fødderne. Elastiske åbninger og fodformede konturer sikrer dig den bedste yogasession. Strømperne holdes fast hele vejen rundt, når du træner – uden at glide ned undervejs. Åndbare materialer giver et godt fodmiljø, der slipper af med sved. Som netop ikke løber ud og generer din performance under sålerne, takket være støttepuder, der altid holder dig grounded. Yogasokker er dit træningstilbehør med mange fordele. Hold fødderne varme og skridsikre – også til andre typer af sportsgrene.