alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Yoga-hættetrøjer

 
[9]

Yoga-hættetrøjer – gør yoga ære

At have det rigtige tøj på, når du dyrker sport og er aktiv, er halvdelen af oplevelsen. Der er ikke noget værre, end hvis tøjet strammer de forkerte steder, eller at du får det for varmt og ikke kan ånde i tøjet, eller du sidder og ryster af kulde. adidas’ Yoga-hoddies er designet til at give dig den bedste fornemmelse, når du ligger på din yogamåtte, eller når du bruger din yoga-hoddie efter endt træning. Yoga-hættetrøjer er designet af en blanding af bomuld, genanvendelig polyester og elastan, hvilke gør, at de er fugtabsorberende, så du ikke ender med at føle dig våd og klam efter en hård træning. Det gør den også ideel som et ekstra lag inden under din løbejakke, hvis du holder af at løbe om vinteren.

Yoga-hættetrøjer – til fritid

adidas’ yoga-hættetrøjer er også ideelle til fritid. Hætten giver dig beskyttelse fra vind og vejr, samtidig med at du kan fokusere på det, der er virkelig vigtigt. Hættens tre paneler gør, at den altid sidder, som den skal, og kombineret med trøjens pasform gør den til en yoga-hættetrøje, der er perfekt til både sport og fritid eller som en ekstra trøje til en kold og blæsende vinterdag.  

Pas godt på dine yoga-hættetrøjer

Det kan godt betale sig at passe godt på sine yoga-hættetrøjer. Det gør man bedst ved at følge vaskeanvisningerne, der står inde i trøjen. Vask den sammen med andet tøj, der har samme farve, og husk, at den ikke må tørretumblers. Det får den hurtigere til at se slidt ud, og den mister farve. Bruger du den til sport, og begynder den at lugte selv efter vask, kan du smøre brun sæbe på områderne, lægge trøjen i en pose og vaske den igen efter 24 timer. Det tager ikke alene lugten, men også de gule skjolder, hvis din trøje er hvid.