alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Yogatoppe

 
[19]

Yogatoppe til alle former for yoga

Efter en lang dag ser mange af os frem til, at kunne træde ind på vores yogamåtter til en times dynamisk flow og afslapning. adidas yogatoppe lader dig bevæge dig frit. De stramme silhuetter holder alting på plads, om du så øver håndstand eller ligger i de dybe stræk. De løse yoga tanktops giver total frihed og åndbarhed. Alle adidas yogakollektioner kommer i et væld af former, cuts og farver. Alt det unødvendige er skåret væk, så du kan komme komfortabelt fra din downward facing dog til savasana.

Mere fokus på dine asanas end dine yogatoppe

Yoga indeholder alle former for bevægelser, hvilket stiller høje krav til det tøj du har på. Om du arbejder på din fleksibilitet, dit nærvær eller de mere avancerede binds og inversions, skal dit yogatøj være det sidste du tænker på. Er du mere til den varme yoga, skal du have en crop top eller en åndbar tank, som lader din krop perspirere og din hud svede igennem. adidas har skabt smukke yogakollektioner til dig, så du kun skal holde fokus på dit nærvær. Din tid på måtten er dyrebar og det vil adidas gerne værne om.

Yogatøj som elsker og forkæler din krop og tager vare på verden omkring dig

adidas har siden 2021 brugt 50% genanvendt plastic i alle deres kollektioner. Flere af deres yogatoppe er derfor ikke kun til gavn for din frie bevægelighed, men også for verden omkring dig. For at spare på verdens ressourcer og nedsætte klimaaftrykket, har adidas valgt en mere bæredygtig fremgang. Fra smukke pastelfarvede toppe, til sorte crew necks og åndbare crop tops i mesh. Vælg den yogatop som passer bedst til dig og din yndlingsyoga. adidas har flowy tops til vinyasa, tight fit til hot yoga og den højere crew necks til hatha.