alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Real Madrid-fodboldstrømper

 
[3]

Real Madrid-fodboldstrømper: fodboldfødder i ypperste indpakning!

Hver en detalje tæller i opbygningen af dit yndlingsfodboldlook. Pak dine fødder og ben ind med komfort med Real Madrid-fodboldstrømper i topklubbens genkendelige designs. Vores tøjsponsorat af kongeklubben giver dig mulighed for at værne om dine fødder med et logo, der har vundet flest gange på den europæiske boldscene. Kombineret med vores erfaring siden 1949 er funktionalitet, kvalitet og mode i top. I fuld bevægelse og pulsen stiger? Fortvivl ikke – Real Madrid-fodboldstrømper holder dig tør og tempereret takket være AEROREADYTM, der yder effektiv svedtransportering, der er guld værd på grønsværen. Dine indendørssko hamrer mod halgulvet, eller piggene borer sig planmæssigt ned i den bløde grønsvær. Real Madrid-fodboldstrømper kommer dig til undsætning med behagelig støddæmpning med særlige støttezoner under fødderne, der tager imod bump de helt rette steder. Kombineret med komprimerende pasformer holdes vibrationer i skak, så du kommer ud på den anden side med mindre ømme ben.

Real Madrid-fodboldstrømper: prikken over i’et på dit konge-outfit!

Tydelig klubgrafik på strømperne lader ingen i tvivl om, hvem du holder med. Real Madrid og adidas i bedste forening er ambition og professionalisme ned til mindste detalje. Hvert et fodboldskridt er komfortabelt i Real Madrid-fodboldstrømper, hvor flade tåsømme og optimeret svangstøtte giver dine fødder det bedste udgangspunkt før den næste dribling. Spark det bedste du kan, og gør det med fuld kontrol i bevægelserne. Elastan i sokkerne giver dig friheden til at udfolde dine fodtryllerier. Spark mål i bæredygtighedens tegn. Genanvendt polyester uden brug af ny plastik er lig med reducering af emissioner og ressourceforbrug. Fold dine strømper tilpas ned, så klubstriberne ses i dine Real Madrid-fodboldstrømper. Udebane eller hjemmebane? Hvid eller pink? Du kan lade netmaskerne blafre med den farve på fødderne, som matcher dine præferencer. Der er dømt ægte kongestrømper, som vækker kampgejsten med fantilhørsforhold i karakteristiske toner!