alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Manchester United tøj

 
[70]
Pris
174 kr. - 1.999 kr.
1741999
1 / 2
Side:af 2

Manchester United tøj til alle røde djævle

Klar til at tage en tørn for holdet og sende bolden i den rigtige retning? Den engelske storklub bliver ved med at tiltrække fans og hvem vil ikke gerne identificere sig med de stærke værdier. Manchester United tøj klæder dig på til stort og småt. Tag en afslappende match day hjemme på sofaen på en kedelig søndag, der hurtig kan blive sindsoprivende, når favoritholdet endnu engang scorer. Old Trafford er stedet, hvor stjerner skabes og mirakler sker lige for øjnene af dig. Bær dit Manchester United tøj med stolthed og lad en bølge af fan-råb på tribunerne føre frem til store øjeblikke. Uforglemmelige minder venter hver gang, du iklæder dig dit Manchester United tøj og læderkuglen smadres i netmaskerne. Du er en del af noget større, når du udsmykker dig med de rød-hvide farver og viser vejen mod endnu flere point.

Manchester fodboldtøj er din fan-identifikation

Små drenge, skolebørn, teenagers og voksne mænd. Eller piger og kvinder med hang til fællesskab og topbold på menuen. Storklubben omfavner alle, som elsker succes og sjov på lægterne. Manchester United tøj sender dig på sportsbanen i komfortable looks takket være AEROREADY, der holder kroppen tør. De svedtransporterende teknologier arbejder som en drøm for dig, så du kan få bugt med fugt og klamhed. Mesh-indsatser giver en ekstra effekt, så du får helt styr på ventilationen. Det er blot at lade pulsen stige, når du selv er på banen, eller når spændingen stiger med verdensstjernerne i aktion. Genanvendte materialer får du fornøjelsen af. Better Cotton-initiativet forbedrer den globale bomuldsdyrkning og samtidig reduceres emissioner og resurser. Det er omtanke for dig og naturen, så du kan heppe videre med motivationen i top. Fra inderst til yderst og fra top til tå. Med Manchester United tøj får du dine fanlyster tilfredsstillet til punkt og prikke.