alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Manchester United tøj

 
[124]
Hvad end du selv sparker til bolden eller blot ser kampen, vil du altid føle dig godt tilpas i det behagelige Manchester United tøj, der sikrer høj komfort hele dagen lang.
1 / 3
Side:af 3

Førsteklasses Manchester United tøj til enhver fan

Den engelske storklub er ikonisk og ikke uden grund. Holdets lange historie og imponerende resultater er blot få ting på en lang liste af grunde til at fans af de røde djævle stolt ønsker at vise deres støtte til klubben. Dette er selvfølgelig noget de kan gøre uden at de skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller god stil. Det store udvalg af Manchester United tøj hos adidas består nemlig udelukkende af dele, som er skabt af innovative materialer, der blandt andet sikrer en høj holdbarhed og utrolig åndbarhed. Komfort er den røde tråd, der ligesom Man Uniteds ikoniske logo, går igennem hele kollektionen.

Vis din støtte til holdet

Det er ikke kun når der bliver spillet på Old Trafford, at du må vise din kærlighed til din yndlingsklub. I kollektionen af Manchester United tøj finder du en lang række af stile, som kan bruges til enhver lejlighed og endda enhver sportsgren. Du kan finde alt lige fra lune sweatshirts til lette badeshorts, som gør det muligt at hylde dit hold, når du ønsker at holde varmen i de kolde måneder eller hopper i poolen om sommeren. Uanset om der er tale om hele træningssæt eller en enkel Manchester United trøje, så har de det tilfælles, at kvaliteten altid er i top.

Tøj til din hverdag

Du kan uden problemer iklæde dig Manchester United tøj, hvad end du planlægger en hård træningstime eller en afslappende dag på sofaen. Det varierede udvalg af over- og underdele byder nemlig på en utrolig alsidighed, som giver dig muligheden for at finde præcis det, som du står og mangler.