alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Manchester United-shorts

 
[5]
Fodbold Gul Manchester United 21/22 Goalkeeper hjemmebaneshortsFodbold Gul Manchester United 21/22 Goalkeeper hjemmebaneshorts

Manchester United 21/22 Goalkeeper hjemmebaneshorts

Fodbold

Mænd Fodbold Sort Manchester United Condivo Training shortsMænd Fodbold Sort Manchester United Condivo Training shorts

Manchester United Condivo Training shorts

Mænd Fodbold

Mænd Fodbold Sort Manchester United Travel shortsMænd Fodbold Sort Manchester United Travel shorts

Manchester United Travel shorts

Mænd Fodbold

Støt op om storklubben i et par Manchester United-shorts

Nogle klubber fortjener lidt ekstra opmærksomhed, og Manchester United er en af dem. Den engelske storklub har brilleret i årtier, og nu kan du brillere på samme vis ved at tilføre din træning og hverdag et par vaskeægte Manchester United-shorts. Træk i et par Man U-shorts med vævede fanmærker og adidas’ legendariske 3-Stripes langs siden af buksebenet. I disse fanbaserede Man Utd-shorts kan ingen være i tvivl om din støtte og loyalitet. Du vælger helt selv, om det skal være de klassiske hvide hjemmebaneshorts eller et par sorte udebaneshorts, der skal tilføres garderoben. adidas bakker op om storklubben - uanset om den spiller ude eller hjemme.

Komfort og selvtillid bevaret intakt i fugtabsorberende Manchester United-shorts

En mellem til tæt pasform giver dig det helt rette fit til udfoldelserne på banen. Elastiske taljer med løbesnore holder dine Manchester United-shorts på plads, så alt bliver, hvor det skal, under kampe og træning. AEROREADY holder dig tør og fokuseret, når tiden er inden til at drible bolden i mål. Den fugtabsorberende teknologi bekæmper aktivt gener fra fugt og sved. Nu kan du give dig i kast med den helt store spurt og de glidende taklinger i et par åndbare Manchester United-shorts, som bevarer din komfort og selvtillid intakt, når det går vildt for sig på banen. Denne teknologi er uden tvivl skræddersyet til de aktive udfoldelser og store præstationer.

Dribl afsted i bæredygtige Man United-shorts

Skarpe teknologier kombineres med et bæredygtigt approach. De mange Manchester United-shorts fra adidas er fremstillet af 100 procent genanvendt polyester. Denne tilgang er adidas’ bidrag til at reducere behovet for nye ressourcer og skære ned på emissionerne. De bæredygtige fornemmelser bringes fra produktionen til fodboldbanen, så du kan drible videre med gode fornemmelser for din egen præstation og for miljøet.