alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Black Friday: Jakker til mænd

 
[75]
1 / 2
Side:af 2

Black Friday: jakker til mænd – ud i sportsvejret!

Det er sjældent, at en jakke ikke er nødvendig i Danmark, da de fleste slags elementer opleves i løbet af året. Men fortsæt endelig med at være aktiv både ude og inde! Black Friday: jakker til mænd klæder dig beskyttende på mod elementerne. Mange forskellige teknologier er udviklet for at imødegå udfordringerne fra oven. Der er for eksempel sportsjakker med UV-beskyttelse integreret i overfladerne, som lader de skarpe stråler blive ude. Indvendigt bevarer du komforten og en tør overkrop med AEROREADY, der nemlig er skabt til at yde svedtransportering. Tag på skiferie, eller drag ud i den bidende blæst! Naturdun med vindtæthed og komfortabel varme holder dig kørende uden hensyntagen til elementerne. Indled golfsæsonen i en blød fleecejakke, som også modstår støvregn, eller træk i en opvarmningsjakke med din yndlingsfodboldklubs logo. Hos adidas sponsorerer vi mange forskellige storhold, så du kan rende på banen i tro kopier af legendernes overtøj.

Tilbudsfordele med jakker til mænd: overtøjs-gevinster til mandfolk!

Der er slået klækkelige rabatter af overtøjet på den sidste fredag i november. Tilbudsfordele med jakker til mænd kan mærkes på budgettet. Dine outdooraktiviteter behøver dog ikke at vente, da GORE-TEX® er udviklet til at holde regn ude, samtidig med at fugten får lov at passere gennem membranerne og op på jakkeoverfladen, hvor det fordamper. Black Friday med jakker til mænd er også bæredygtighed. Tag ud og dyrk sport i 100 procent genanvendt polyester, eller forkæl dig selv med økologisk bomuld mod huden. Vores samarbejde med Better Cotton-initiativet forbedrer den globale bomuldsproduktion. Elastikker om ærmerne holder træk ude og støtter op om de perfekte pasformer. Stretch i materialerne lader dig tage en effektiv rotur eller løbetur med fuld bevægelighed i armene. Du kan også roligt gå ned ad gågaderne med mode og komfort. Overtøj fra adidas er nemlig som altid atletisk og funktionelt i de helt rette former og farver.