alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Mænd · Fitness og Træning · Bukser

 
[61]
1 / 2
Side:af 2

Lækre og stilrene træningsbukser til mænd

Om du er ved at spænde løbeskoene på, skal på søndagens afslappede gåtur, vil presse dig selv til det maksimale i træningscenteret eller leder efter de perfekte bukser til en afslappet dag derhjemme, så finder du de perfekte træningsbukser til mænd i adidas' brede sortiment. Træningsbukser skal kunne det hele. De skal lade din krop ånde frit, give dig ubesværet bevægelighed, være behagelige under de aktive momenter og så skal de matche din personlige stil. Vores træningsbukser har kroppens bevægelighed i fokus. Vores fugtafledende materiale holder dig tør under svedige træningspas, og modeller med smalle ben er perfekte til bold og kontaktsport. Træningsbukser og tights med ventilerende mesh-paneler understøtter din krops bevægelser og giver ekstra åndbarhed ved udsatte områder. Vores sortiment kommer i en bred farvepalette og i flere størrelser. Om du er til det moderne slim fit, de afslappede lige ben eller leder efter de perfekte træningstights med kompressionspasform til vægtløftning, løb og yoga, så har vi bukserne som understøtter din passion for sporten.

Træningsbukser til mænd med nyskabende teknologier og premium materialer

Når du skal bevæge dig er det vigtigt, at dit tøj er lavet specifikt til det. Vores træningsbukser til mænd, inspirerede af vores egne arkiver, kommer med åbne sømme og lynlås ved anklen, for ekstra funktionalitet og bevægelse. Siden 2021 har halvdelen af vores kollektioner bestået af genanvendte materialer så som genanvendt polyester. Dette giver et bæredygtigt, slidstærkt og utroligt komfortabelt materiale. Din dedikation til bevægelsen ses i vores klassiske 3-Stripes og Trefoil logo, som pryder alle vores træningsbukser til mænd. Svedtransporterende stof leder fugten væk og lader kroppen ånde hele dagen. Vores inspiration fra skatekulturen ses i vores træningsbukser med løst fit. De kan bruges når du vil mestre et nyt trick på ramperne eller vil give dit hverdagslook ekstra urban kant.