alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvide golfbukser

 
[2]

Hvide golfbukser er perfekte til mange gode timer på banen

En del af sejren er at ligne en vinder, og det vil du uden tvivl gøre i et par elegante hvide golfbukser. Det betyder dog ikke, at du hverken skal gå på kompromis med komfort eller kvalitet. Tværtimod er du med adidas’ hvide golfbukser sikret en kombination af et eksklusivt look og et behagelig fit. Den gode pasform er altid garanteret, for eksempel med et taljebånd af power-mesh eller et diskret silikonebånd på indersiden af bukserne. Det strækbare stof og konstruktionen giver dig friheden til uhindret at bevæge dig, og behagelig elegance er det første skridt på vejen til et bedre spil.

Foren et moderne look med praktisk design

Du kan vælge mellem forskellige variationer af de hvide golfbukser, men uanset om længden er cropped, full length, eller du vælger 3-Stripes, så får du et par bukser, som både er praktiske og pæne at se på. Du finder lommer både foran og bagpå, hvor der er plads til de små nødvendige ting som scorekort og tees. Bukserne er lavet af forskellige materialer, men det elastiske element går altid igen. Dit sving vil kun nyde godt af, at du iklædt velegnet sportstøj. Så oplev den frie fornemmelse, der kommer naturligt med en god pasform og et gennemtænkt design. De mange timer, som du med garanti vil tilbringe på alverdens golfbaner, vil aldrig føles anstrengte takket være golfbukser, som er specifikt skabt til sporten.

Hvid kan god være en besværlig farve, men det er plejen ikke

Alt tøj holder længere, hvis du passer godt på det. Det er naturligvis også tilfældet med hvide golfbukser. Intens varme og skrappe skyllemidler er aldrig vejen frem. Du kan sagtens putte dem i en maskinvask, men vælg altid et program med koldt vand og gerne et skåneprogram, hvis det er muligt. Hold dig fra at blege eller rense dine golfbukser, og benyt i stedet et skånsomt vaskemiddel. På den måde sikrer du dig, at de holder til utallige dage på greenen.