alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Golfveste

 
[6]
Mænd Golf Blå Club Quarter-Zip vestMænd Golf Blå Club Quarter-Zip vest

Club Quarter-Zip vest

Mænd Golf

Børn Golf Sort Fleece Primegreen vestBørn Golf Sort Fleece Primegreen vest

Fleece Primegreen vest

Børn Golf

adidas golfveste til den passionerede spiller

For dig som elsker golf er det ikke bare en hyggelig aktivitet. Du lever og ånder for at stå på greenen. Du står klar med solen i weekenderne, så du har tid til en runde mere. Der findes ikke en dag, som ikke er perfekt til en runde gold. Forfølg din passion for golfen med stil og komfort hele året i adidas golfveste. De er designet for optimal support, fra drive til putt. Vores golfveste giver dig et ekstra lag og giver yderligere beskyttelse mod elementerne. Det bløde og elastiske stof bevæger sig med din krop for fri bevægelighed.

Goldfveste som understøtter dit naturlige sving

Vores veste til golfspillere kommer i forskellige versioner. Hvis du vil have ekstra varme, så vælg en version med lynlån, så du kan give din hals varme, når du står på greenen. De tidlige morgener kalder på et ekstra lag af beskyttelse. Det lette og fleksible materiale lader dig beholde dit naturlige sving og totale bevægelighed. Det elastiske og bløde stof øger komforten. Den lige pasform gør, at de passer perfekt over en t-shirt eller langærmet trøje.

Sammen svinger vi mod en grønnere fremtid

Siden 2020 har halvdelen af vores kollektioner bestået af genanvendte materialer. Vores Primegreen materiale er lavet af genanvendt polyester, så vi sammen kan lukke cirklen og passe endnu bedre på vores jord. Når du vælger en golfvest i det slidstærke Primegreen materiale, vælger du ikke bare tøj, som er skabt specifikt til dig som golfspiller. Du vælger en vest, som passer på vores fælles jord, så flere generationer kan nyde en tidlig morgen på greenen. Dyrk din passion for golfen med god samvittighed, samtidig med at du øger din egen komfort. Lad ikke noget holde dig tilbage, når du klæder dig på til golfbanen.