alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af golftøj

 
[125]
1 / 3
Side:af 3

Udsalg af golftøj til birdies, elegante fades og superdrives

Når weekenden nærmer sig, kan du slet ikke vente til, at du kan komme ud på golfbanen. Driving rangen er dit andet hjem. adidas’ udsalg af golftøj er til dig, som er på jagt efter golftøj, der er lige så knivskarpt som dine drives. Der er en klassisk elegance over adidas’ golftøj. De sofistikerede snit, performance-optimerede teknologier og ultra lette materialer kombineres i en lang række plisserede skørter, polotrøjer og sweatre. Alt sammen med én fod solidt plantet i golfverdenens rige historie og den anden i fremtiden fyldt med innovativ forbedring og komfort. Vores udsalg af golftøj byder også på vores nyeste bæredygtige materialer. Primegreen er højtydende og lavet af genanvendt polyester. Siden 2020 har halvdelen af adidas’ kollektioner bestået af genanvendte materialer. Det er ikke hele vejen, men det er en start. Sammen kan vi bevæge os mod endnu flere timer på greenen velvidende, at vi sammen har gjort vores for at passe godt på den natur, vi elsker at spille i.

Outlet af golftøj med fugtabsorberende materialer forlænger spilletiden

Når du trækker din golftaske over skulderen og gør dig klar til endeløse timer på fairwayen, skal du have det helt rigtige gear med. Tøj, der bevæger sig med din krop og øger din komfort fra start til slut. Vores outlet af golftøj byder på forede jakker, bukser og trøjer samt vand- og vindtætte teknologier, så ikke gang den silende regn kan holde dig tilbage fra at optimere din putts til perfektion. Pasformen er lavet specifikt til dig, som er passioneret golfspiller. Snittene er optimerede til roterende bevægelser, så du aldrig bliver begrænset i dine slag. Vores innovative AEROREADY -teknologi håndterer fugten og holder dig tør. Den leder sveden væk fra kroppen og i kombination med strategisk placerede mesh-paneler øges luftventilationen. Strækbare konstruktioner sikrer forstyrrelsesfri bevægelsesfrihed.