alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golftasker

 
[4]

Golftasker: afsted på fairway med fuld oppakning

Golf er den ultimative udendørssport. Grønne omgivelser, frisk luft og motion gør alt det bedste for dig. Det er ingen ulempe, at der kræves en del udstyr og tilbehør, for at få det optimale ud af sporten. Golftasker holder nemlig styr på dit grej. En personlig assistent og tilhørende buggy er som regel de færreste forundt. I stedet kan du nyde sporten med topfunktionelle golftasker ved din side. Bær selv dine komfortable golftasker. Bæretaske eller rullekuffert. Du bestemmer selv, hvordan du vil gebærde dig på vej mod fairway. Dit ophold på golfbanen går i ét med naturen. Golftasker med bæredygtige materialer er fremtidens svar på nogle af miljøproblemerne. 100 procent genanvendt polyester er med til at reducere emissioner og resurser. Det er golftilbehør med ekstra mening for alle. Komplet oppakning fuldender dine golfsessions, når du har alt lige inden for rækkevidde.

Golftasker med fuld komfort og genanvendelighed

Bolde, scorekort, skiftetøj, cap og alt det andet, du skal have med på golfbanen. Golftasker er funktionelt indrettet med masser af rum og lommer. Helt perfekt til alt dit habengut. Polstret laptoplomme, sidenet til drikkedunk og adskillelse af vådt fra tørt. Det er blot nogle af de finesser, du kan nyde godt af. Justerbare remme og polstret ryg sender dig afsted til træning og kamp med komforten i top. Mesh-stykker sørger for ventilation i varmt vejr. Polstrede skulderstropper kan indstilles efter din kropsstørrelse, mens en praktisk bærehank giver dig flere bæremuligheder. Medbring alt, du behøver, for at spille en runde. Golftasker i alle mulige størrelser tilfredsstiller dine behov. Bestil flybilletten og udforsk udenlandske golfeventyr. Rullekufferter med teleskophåndtag glider lydløst hen over lufthavnens gulve. Du får den optimale komfort lige ved hånden, så golf bliver en tand lettere. Du har det hele samlet på ét sted, så du har nemt ved at komme i gang med spillet.