alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Boost-golfsko

 
[48]

adidas boost-golfsko støtter dit swing

Fit, stil og vejr har alt sammen betydning for dit spil og spiller derfor en vigtig rolle i dit valg af golfsko. Den nødvendige stabilitet under dit sving er alfa omega for præcision og kraft. Med adidas boost-golfsko får du et fundament, som sender den brugte energi direkte tilbage til dig. Vores smarte boost-støddæmpning yder nemlig returenergi for hvert skridt, du tager, så du kan holde på energien gennem alle 18 huller.

Specialdesignede golfsko til alle anledninger

Hos adidas er vi inspireret af dig og din passion for sporten. I årtier har vi designet sko til atleter, som stiller høje krav til deres gear. Når du står på greenen, starter dit fokus og din power fra fødderne, hvilket gør dine golfsko essentielle for din performance. De fleste mennesker har en lille størelsesforskel på deres fødder, så det bedste er at vælge en golfsko som passer bedst til den største af dine fødder. Golfsko skal sidde tættere omkring midtersekstionen, da det er her, at størstedelen af din kraft kommer fra.

Ikke to golfspillere er ens. Det er vores boost-golfsko heller ikke

For ultimativ stabilitet skal du gå efter golfsko med pigge i et let, men slidstærkt materiale. Vores Thintech-ydersåle i TPU giver dig præcist dette. De strategisk placerede, asymmetriske pigge lader dig stå fast, lige gyldigt hvor kraftfuldt dit sving er. Når det er sagt, så har vores smarte teknikker gjort det muligt at få næsten samme stabilitet i versioner uden pigge. Det betyder også, at du kan tage dine golfsko med dig ud i hverdagen. Hvis vejret ikke er med dig, behøver det ikke holde dig fra flest mulige runder på banen. adidas boost-golfsko er lavet i slidstærke, vandafvisende materialer, så du kan nyde dit spil, uanset hvad vejrudsigten siger. Smarte, åndbare designs holder vandet ude, samtidig med at dine fødder kan ånde dagen lang.