alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Træningsjakker

 
[28]

I al slags vejr, til alle former for træning - adidas træningsjakker

Bevægelse ligger i din DNA. Som menneske, bevæger du dig hele tiden. Om du er på vej til arbejde, i træningscenteret eller du har en dag derhjemme; din krops bevægelser bringer dig fra A til B. Løft dine daglige bevægelser til et nyt niveau med adidas træningsjakker. De alsidige kollektioner giver dig et atletisk udtryk og højeste komfort, hvor end din dag tager dig hen.

Træningsjakker som kan følge dig overalt

Vores ikoniske windbreakers holder dig varm og tør dagen lang, uden at begrænse din bevægelighed. Hold elementer på afstand med vores vandafvisende hoodies og zip ups. Din træning bliver ikke begrænset af vejret, du bestemmer selv hvornår du vil ud! adidas træningsjakker til løb giver dig optimal bevægelsesfrihed, så dine arme kan generere ekstra fart på løbeturen. De rummelige albuer og de fleksible elastensyninger, sætter ingen begrænsninger for dit udryk. Gå på opdagelse i vores atletiske træningsjakker skabt til fodbold, løb, golf, styrketræning, basketball og mange flere. Jakker med det den fugtabsorberende AEROREADY teknologi, giver dig perfekt termo-regulering og sørger for, at kroppen kan perspirere.

Giv dit look en sporty kant

Alle adidas kollektioner er inspireret af mange års kendskab til atleters bevægelighed og behov. Dette gælder også vores store udvalg af træningsjakker. Vores mere afslappede kollektioner lader dig tage det sporty look med dig ud i verden, da de er skabt til både bevægelse og de velfortjente pauser ind imellem. Opdag vores atletiske leisure jakker, som passer til hverdagens rolige øjeblikke. Vælg mellem hættetrøjer, bomberjakker, windbreakers og track jakker. Med menneskets unikhed i fokus, har vi skabt et stort udvalg af fits, farver og grafik. Fra 90'er inspirerede colour block bombers, til slim fit jakker med lynlås og alt derimellem. 50% af adidas kollektioner er lavet af 100% genbrugsmateriale, som sikrer slidstærke og komfortable træningsjakker til alle livets begivenheder. Ryd en plads ved hoveddøren, for vi er sikre på at din nye træningsjakke, bliver din kommende go to.