alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas Damian Lillard

 
[22]

BIDT AF BASKET: ADIDAS DAMIAN LILLARD

adidas lader sig hellere end gerne inspirere af sportens store stjerner, og basketballfænomenet Damian Lillard er ingen undtagelse. Den karismatiske Portland Trail Blazers-spiller er blevet kåret til NBA All-star hele to gange, men har også gjort sig bemærket uden for banen, bl.a. for sit kreative samarbejde med adidas. adidas' Damian Lillard kollektion består af casual streetwear inspireret af Damian Lillards karakteristiske spillestil og visuelle udtryk.
adidas D Lillard sko
De lækre sko i adidas D Lillard kollektionen føjer lidt amerikansk cool til et moderigtigt og afslappet look. Prøv f.eks. modellen DAME D.O.L.L.A., der er både let og åndbar for maksimal komfort hele dagen igennem. Hertil kommer effektiv Bounce-støddæmpning i mellemsålen og en ydersål i gummi, hvis usædvanlige bølgemønster sikrer et godt greb i underlaget. Det casual look understreges af de vævede snørebånd og zigzag-overgangen mellem den grå ydersål og brede, sorte mellemsål. Går du efter et lidt mere modigt statement? Så tjek modellen adidas D Lillard Dame 4 med soklignende konstruktion og en karakteristisk blanding af strukturer og materialer, der fås i flere forskellige farver.
adidas D Lillard T-shirts
De maskuline T-shirts i adidas Damian Lillard kollektionen smyger sig tæt ind til kroppen og lader dig bekende din store kærlighed til basketballsporten med diskrete detaljer. Hertil kommer funktionelle materialeegenskaber som blødt og let dobbeltstrik af 100 % polyester med svedtransporterende Climalite-teknologi. Det sporty design fås i fire forskellige farver og fuldendes af Damian Lillard-logografik på brystet i kontrastfarve.

Vild med basket? Vis det til hele verden med kollektionen adidas Damian Lillard.