alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Adipure-golfsko

 
[6]

Træd selvsikkert ud på greenen i adipure-golfsko

Der er intet, som helt slår følelsen af at træde ind på greenen og mærke forventningens sus, lige før du tager dit første sving og sender bolden ned ad den lange fairway. For en følelse af total kontakt med jorden og fuld adgang til et kraftfuldt sving har vi designet adipure-golfsko. Disse golfsko yder formstøbt komfort fra start til slut og er overfladebehandlet, så de afviser fugt og vand. Du får yderligere en tæt føling med underlaget gennem vores X-Traxion-sål med riller.

Åndbare golfsko med specialkonstrueret overdel

adipure-golfsko er designet med overdele i mesh, så dine fødder kan ånde under hele kampen. Det vigtigste for dit spil er nemlig ikke kun dine golfkøller: det er dine sko. Det kraftfulde svinge kommer nede fra fødderne, og hertil har adipure-golfsko en EVA-mellemsål, der giver dig den perfekte kombination af støtte og fleksibilitet. Den typiske golfsko har pigge under ydersålen, men grundet vores smarte, rillede ydersål får du et fast greb om underlaget, selv når det bliver vådt. Du får et overlegent greb kombineret med bløde kanter, der afhjælper gnidninger og vabler.

adipure-golfsko er lige så stilrene, som de er funktionelle

Vores adipure-golfsko fås i en afdæmpet farvepalette, som nemt kan matches din unikke golfstil. Golfens verden har inspireret moden i mange år, da denne "gentleman’s sport" gennem tiden har integreret rene og tidløse silhuetter som plisserede skørter og opslåede kraver. For at komplimentere denne klassiske tilgang til performance-dygtig mode tilbydes vores adupure-golfsko i en afdæmpet farvekombination. Den slanke silhuet og det ergonomiske snøresystem krammer sig om dine fødder, samtidig med at de fuldender dit klassiske golflook. Kombiner dem med vores brede kollektioner af gear og tøj til golf, og nyd gennemførte 3-Stripes-vibes på greenen. Alle vores adipure-golfsko bærer selvfølgeligt vores ikoniske Trefoil-mærke, som er et kvalitetsstempel i sig selv.