alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Tasker

 
[22]
R.Y.V. Allover Print Festival taske
Mini rygsæk
Sports Functional rygsæk
Adicolor Classic rygsæk, small
Adventure Toploader rygsæk, small
Classic 3-Stripes rygsæk
Classic Response Camouflage rygsæk
Classic 3-Stripes Pocket rygsæk
3-Stripes Power rygsæk, medium
Linear Core rygsæk
Classic Big Logo rygsæk
Future Icons rygsæk
Mini Airliner taske
Power 5 rygsæk, small
Mini rygsæk
Mini rygsæk
Mini rygsæk

Black Friday: tasker til alle de populære sportsaktiviteter

Danskerne er blandt de europære, der dyrker mest motion. De danske mænd, kvinder, drenge og piger er vilde med styrketræning, løb, vandreture, svømning, spinning, gymnastik, yoga, og fodbold for blot at nævne nogle af de sportsaktiviteter, der dyrkes mest i landet. Det er der naturligvis taget højde for i udvalget af Black Friday: tasker, hvor du kan finde sportstasker designet til specifikke sportsgrene. Uanset om du er vild med at løfte vægte eller foretrækker at svede til yoga, kan du finde en god taske til en ekstra særlig pris blandt det alsidige udvalg. 

Slidstærke tasker til alle vejrforhold

Det er ingen hemmelighed, at børn kan være dyre i drift, men her har du en stor finger med i spillet. Blandt udvalget af adidas tasker kan du finde gode rygsække og sportstasker til børn, som dækker adskillige formål. Først og fremmest tilbydes børnetaskerne i moderne designs, som også er vigtigt for de små medlemmer i husholdningen. Derudover hjælper de justerbare, ergonomiske og polstrede skulderremme med at beskytte din søns eller datters ryg. Desuden holder det slidstærke materiale til alle vejrforhold hele året rundt. Faktisk gælder alle disse faktorer, uanset om du vælger tasker til drenge, piger, mænd eller kvinder blandt det store udvalg af Black Friday: tasker til en god pris. 

Organiser din hverdag med de rummelige adidas tasker

En god taske hjælper dig med at holde styr på dine ting. Derfor er adidas sportstasker og rygsække designet med lommer og rum, så du nemt kan fordele de ting, som du bærer på. Her er det et godt tip at placere de tungeste ting som fx din bærbare computer eller bøger tættest på ryggen, hvor dine store muskler klarer størstedelen af arbejdet. Brug sund fornuft, når du pakker din taske, så du kan nyde både din ryg og din nye adidas taske i så lang tid som muligt.