alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Yoga til mænd

 
[108]
1 / 3
Side:af 3

Få mere ud af yogatimerne med adidas yogatøj til mænd

I en stresset hverdag hjælper yoga med at lede tankerne væk fra det travle liv. Træner du yoga, ved du også, at det kræver smidighed og en stærk fysik. Men kroppen skal også kunne arbejde under optimale forhold for at kunne yde sit bedste. Udstyret du bruger til din yoga-træning spiller derfor en vigtig rolle. Både før, under og efter træning kan yogatøj til mænd være med til at give dig en god oplevelse. Den gode komfort i tøjet giver dig en afslappet følelse, og du vil føle dig udhvilet og restitueret, når du møder til timen. Mens du udfører yogaøvelserne vil du bemærke, at du kan bevæge dig frit, da pasformen i tøjet har en god balance i mellem tæt- og løstsiddende. Yogatøjet er simpelthen designet til bevægelse.

adidas yogatøj til mænd indfrier forventningerne under hård træning

Under særligt varme forhold sætter temperaturen krav til yogatøjet. For at du kan føle dig tilpas og koncenteret, er det afgørende, at tøjet er designet således, at varmen kan komme væk fra din hud, og at sveden samtidig ikke bliver i tøjet og gør det fugtigt og klamt. adidas yogatøj til mænd er fremstillet af HEAT.RDY-teknologien, som gør tøjet åndbart, virker afkølende og ventilerer typiske områder på kroppen, hvor huden afgiver særligt meget sved. Efter din træning har kroppen brug for at restituere og genopbygge musklerne for at blive klar til den næste træning. Træk i en blød hættetrøje eller sweatshirt, slap af og nyd den overståede træning. Du kan naturligvis også bare bruge tøjet i fritiden, når du vil sætte et sporty præg på dit hverdagstøj.

Bæredygtighed i fremstillingsprocessen

Fremstillingsprocessen af adidas yogatøj til mænd kommer ikke til at fylde i dine tanker. Størstedelen af tøjet er fremstillet i genanvendt polyester for at reducere ressourcer og mindske udledninger af kemikalier, der kan skade miljøet. Derudover er bomulden i tøjet fremstillet med afsæt i initiativer, som forbedrer den globale bomuldsdyrkning.