alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Udsalg af basketball sko til mænd

 
[75]
1 / 2
Side:af 2

Rent slam dunk: adidas’ udsalg af basketballsko til mænd

Du har trænet til det her øjeblik i lang tid. Du har driblet og bevæget dig ubesværet gennem modstandernes forsvar. Du har svedt. Du har kæmpet. Når du træder ind på banen, skal din stil være ligeså skarpt som dit game. adidas’ udsalg af basketballsko til mænd sparer ikke på andet end prisen. Du får vores nyeste teknologier, mest slidstærke ydersåle og sprødeste design. Alt sammen til en stærkt reduceret pris. Fra futuristiske silhuetter til den slanke model, der er inspireret af vores arkiver. Vi har basketsko, der matcher din stil, så du kan stå skarpt, ligegyldigt hvad modstanderholdet sender i din retning.

Outlet af basketballsko til mænd med 3-Stripes vibes

Der er noget helt unikt over vores 3-Stripes. Siden vi første gang trådte ind i sportsbranchen i 1949 er vores striber blevet synonym med ubesværet stil og holdbart activewear. Vi ved, at hver enkelt sport stiller unikke krav til dit gear. Derfor får du i vores outlet af basketballsko til mænd et stort udvalg af teknologier, der er specialdesignede til basketballbanens udfordringer. Den responsive Boost-sål giver dig ekstra energi, når du har brug for det. Bounce-mellemsålen tager imod de hårde landinger, samtidig med at den giver den nødvendige support ved hurtige skift. Overdele i Fusemesh er designet til at yde fleksibel support og optimeret åndbarhed. Det miderste af foden er forstærket, hvilket giver en fornemmelse af total support. Selvsikkerhed er alfa omega, når du skal præstere under pres. Den kommer ikke kun fra din træning, men også fra dit udtryk på banen. adidas’ udsalg af basketballsko til mænd sikrer, at du gør dig bemærket. Vores ikoniske Trefoil-logo vidner om en total dedikation og passion for sporten. Når du skal have et ekstra boost, så skal du bare kigge ned på dine sko. Så ved du, at adidas støtter dig hele vejen til målet.