alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Basketballveste og -jakker til mænd

 
[6]

Basketballveste og -jakker til mænd: streetsmart på og udenfor banen

Fællesskab og individuelle præstationer i den perfekte kombination. Basketball er den hurtige sport med cool og casual stilarter. Du kan stråle som en anden NBA-stjerne i basketballveste og -jakker til mænd med masser af fede college-tendenser, der altid er det sikre hit. Lige dele fremsynethed og tradition gør jakkerne til blikfang på streetbasket-banen eller til hverdag eller indendørsdueller. Uanset om du er fan på tribunerne eller aktiv spiller er basketballveste og -jakker dit træningsovertøj med fuld fleksibilitet. Atletisk formede ærmer og elastiske skulderindsatser lader armene komme i fuld udstrækning. Klar til rebounds, scoringer og blokeringer. Materialerne sørger for behagelig og naturlig bevægelsesfrihed, så du konstant glæder dig over komforten. Basketballveste og -jakker er dog mere end dit favoritovertøj. Praktiske detaljer som lynlåslommer har plads til dine hverdagsting, når du bruger overtøjet i det daglige, mens elastiske ærmer og formsyede faconer holder jakken på plads under dunk, løb og driblinger. Så dit basketballtalent får frit slag i alle positioner.

Basketballjakker til mænd – spil som dit idol

Damian Lillard og James Harden er blot nogle af de stjernenavne, vi har i stalden hos adidas. Basketball er også en stor sport i vores sortiment, og du får det bedste outfit testet på øverste niveau. Det hele er tilmed toppet med bæredygtighed. Basketballveste og -jakker i genanvendte materialer sætter fokus på reducering af emissioner og ressourceforbruget, så du kan angribe basketballkurven med miljøvenlighed ved din side. Behold endelig dit overtøj på, selvom varmen stiger. Åndbarhed hjælper dig på vej og skaber komfort midt i bestræbelserne på at sende endnu en 3-point-scoring i kurven. Basketballveste og -jakker med kvalitetslynlås i midten lader dig lynhurtig komme ind og ud til træning, mens de korte designs lader overkroppen dreje problemfrit under alle performances. Giv kammeraterne kamp til stregen i en basketballuniform med din jakke som omdrejningspunkt. De bløde materialer er vanedannende, så du også får glæde af din jakke udenfor banen.