alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Træningsdragter til kvinder

 
[180]
Primeblue SST træningsbukser
adidas Sportswear Mission Victory Wide bukser
W SUBT BLOCK TS
Hyperglam Fleece bukser
Essentials 3-Stripes Woven 7/8 bukser
Adicolor Split Trefoil træningsbukser
adidas Sportswear Mission Victory Full-Zip Plus Size hættetrøje
SST træningsbukser
Joggingbukser
Joggingbukser
Joggingbukser
Tiro Plus Size træningsbukser
Monogram træningsbukser
Monogram træningsbukser
Joggingbukser
Joggingbukser
adidas 2000 Luxe Open Hem træningsbukser
Essentials Logo Full-Zip hættetrøje
adidas Sportswear Studio Lounge Summer bukser
adidas Sportswear Studio Lounge Summer bukser
adidas 2000 Luxe Open Hem træningsbukser
Adicolor Split Trefoil træningsbukser
adidas 2000 Luxe Open Hem træningsbukser
Træningsdragt
Træningsjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Plus Size træningsbukser
Træningsjakke
adidas x Marimekko Plus Size hættetrøje
Joggingbukser
Allover Print træningsbukser
Allover Print træningsbukser
Joggingbukser
Rich Mnisi Plus Size træningsbukser
Skateboarding SST kønsneutrale træningsbukser
adidas x Marimekko hættetrøje
Always Original Faux Leather træningsbukser
adidas Sportswear Energize træningsdragt
Olympique Lyonnais Training sweatshirt
adidas 2000 Luxe Cropped hættetrøje
Adicolor Split Trefoil træningsbukser
Always Original Faux Leather træningsbukser
adidas Sportswear Energize træningsdragt
Large Logo joggingbukser
1 / 4
Side:af 4

Black Friday: træningsdragter til kvinder – når sport og hverdag kalder!

Enhver sportsgren kræver det: en komfortabel træningsdragt med funktionelle detaljer, der matcher dine krav. Du får fordele på stribe, når du handler på Black Friday: træningsdragter til kvinder. Rabatterne springer først i øjnene. Men flere goder venter! Pres dig selv til træning uden at blive gennemblødt! Den effektive AEROREADY-teknologi er udviklet for at yde svedtransportering, så huden holdes tør. Noget andet godt mod huden mærkes via bæredygtighed. Økologisk bomuld eller 100 procent genanvendt polyester er ypperste komfort kombineret med reducering af ressourceforbrug og emissioner. Black Friday: træningsdragter til kvinder er lige efter din smag. Samarbejder med topdesignere sikrer de helt rette farver og former. Cropped træningsjakker, en lynlås på skrå, adidas-logoet som grafiske mønstre og mange andre detaljer er med til at gøre dit sportslook personligt. Tilsat den perfekte grad af elasthan kan du udfolde dig maksimalt til alle typer af sport.

Outletfredag med træningsdragter til kvinder: rabatter uden sidestykke!

Løse eller tætsiddende pasformer? Dit behov afgør valget. Tætsiddende kompressionspasformer sikrer ekstra muskelstøtte under anstrengende performances, så vibrationer reduceres, og dine muskler skånes for den værste ømhed. Outletfredag med træningsdragter til kvinder er prisbaskere den sidste fredag i november, som du ikke vil gå glip af! Priserne er i bund, og de funktionelle detaljer hjælper dig på sportsbanen. Træningsdragter med hætte tilføjer en ekstra detalje, der både ser cool ud, og som samtidig holder blæsten for døren. Praktiske refleksdetaljer er også uundværlige. De lyser op, når mørket falder på, og giver ekstra tryghed blandt med- og modtrafikanter. Retro look, der er smækfyldt med farver, high fashion eller helt minimalistisk og tidløst? Vi mestrer alle genrer og klæder dig sporty på til både idræt og hverdag. Brede elastikker i buksetaljerne optimerer pasformen, så kroppen kan give sig optimalt under bevægelser. Outletfredag med træningsdragter til kvinder er alt, hvad du ønsker: prisnedslag, funktionalitet, mode og bæredygtighed!