alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Tights til kvinder

 
[91]
1 / 2
Side:af 2

Black Friday: tights til kvinder – brugbare til al slags sport!

Tag et hvilket som helst sportslokale, og du vil se tights! Her hos adidas finder du dem i massevis. Black Friday: tights til kvinder er en ekstra bonus. Du får skarpe priser den sidste fredag i november. Til sport er dine ben i gang som trommestikker. Løb, boksning, fitness, cykling, eller hvad du elsker at foretage dig. Mød også op i yogastudiet, og bliv klar til at strække ud og lave positioner! Black Friday: tights til kvinder er altid med en vis procentdel elasthan, der giver dine ben fri bevægelighed. Der er også procenter på priserne. Så du kan shoppe løs på tilbud. Tag dine squats til nye højder, også selvom varmen stiger! Effektive AEROREADY er udviklet for at yde svedtransportering, så dine ben holder tørre under anstrengelserne. Brede elastikkanter på toppen tilpasser sig dine personlige pasformer og arbejder sammen med dine bevægelser uden at begrænse dig.

November-outlet med tights til kvinder: sporty benklæder med åndbarhed!

Strækbarhed og åndbarhed er to hovedelementer ved tights. Men du får også bæredygtighed, da det er en stor del af vores strategi. Vi er med i Better Cotton-initiativet, der arbejder for at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Samtidig er 100 procent genanvendt polyester en stor del af processerne, så ressourcer og emissioner kan reduceres. November-outlet med tights til kvinder er fordele på stribe. Spar penge, og nyd teknologier og funktionelle detaljer! Reflekser øger synligheden, mens lommer lader dig opbevare en nøgle eller måske et par earbuds. Tights i fuld længde, shorts eller trekvartlængde. Du kan dække dine ben til, som det passer med årstiden og den specifikke sportsgren. Primeknit øger luftcirkulationen og opretholder en perfekt temperatur. De strikkede overflader giver sig perfekt, så pasformen sidder lige efter dine ben. Sømløse designs øger komforten yderligere, så du ikke generes af nubrede indersider.