alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Tasker til kvinder

 
[104]
Pris
77 kr. - 720 kr.
77720
1 / 3
Side:af 3

Black Friday: tasker til kvinder – eksklusive tilbud

Bær på dine essentielle dagligdagselementer uden at skulle betale fuld pris med stilfulde valg i udvalget af Black Friday: tasker til kvinder. Her kan du finde både nyheder og modeller fra forrige sæsoner. I begge tilfælde er der tale om trendy og praktiske tasker i et tidsløse designs. Udvalget af tasker er inspireret af alt fra de seneste sporty trends til streetdesign. Uanset hvad du vælger, er der tale om et alsidigt udvalg af designs, der gør din hverdag nemmere. Flere af taskerne fås i et bæredygtigt design med genanvendte, holdbare materialer, der kan holde til de ting, som du tager med dig på farten. De ergonomiske justerbare stropper giver dig rig mulighed for at opnå en ligelig fordeling af vægt, mens de fede tasker kan tilpasses til piger og kvinder i alle størrelser. 

Black Friday: adidas-tasker til den aktive livsstil

Du lever sikkert et liv på farten, og med udvalget af Black Friday: tasker til kvinder kan du følge den seneste mode, uanset hvilken aktivitet du kaster dig ud i. Sportstaskerne fås i adskillige størrelser, og især de større varianter kan bruges både i træningscentret og til en weekend-getaway. Tjek udvalget og find frem til den bæltetaske, rygsæk eller skuldertaske, der passer til din livsstil. Her vil du bide mærke i et bredt udvalg med alt fra monokrome designs til tasker i forskellige kreative mønstre. Skal det være med eller uden Trefoil-logo? Du har frit valg på alle hylder, når du vælger mellem taskerne, der kan bæres på flere forskellige måder. Hvem siger at en crossbody-taske skal sættes fast om livet? Smid den over skulderen, og nyd den direkte adgang til småting som telefon, nøgler, makeup, og hvad du ellers pakker ned i din cool nye taske. Black Friday: tasker til kvinder dækker alle hverdagens formål – tilmed til en ekstra god pris.