alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas Stan Smith til kvinder

 
[15]
Størrelsesudvalg
Pris
119 kr. - 700 kr.
119700
Originals Hvid Stan Smith Pride skoOriginals Hvid Stan Smith Pride sko

Stan Smith Pride sko

Originals

Black Friday: adidas Stan Smith til kvinder – alle fordelene venter på dig!

Vi har været kendt for det i årtier, og succesen med vores samarbejder med forskellige sportsstjerner, designere og artister fortsætter naturligvis. Black Friday: adidas Stan Smith til kvinder er blot ét bevis på dette. Vi giver dig et ikonisk tilbageblik krydret med uimodståelige priser. Du får en tur ned ad memory lane med tøj, sko og tilbehør, der aldrig går af mode. Stan Smith har leveret tennisresultater på topplan gennem tiderne. Noget der passer med vores værdier om at levere sportsprodukter af højeste kvalitet. Det gælder naturligvis også for Black Friday: adidas Stan Smith til kvinder. Selvom priserne er sænkede, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Smyg fødderne ned i et par af de ikoniske sko, som er blevet til must-haves til hverdagsbrug. Deres tidløse looks er perfekt sammen med alt fra jeans og træningssæt til shorts og kjoler.

Prisfest med adidas Stan Smith til kvinder: en super handel nu og her!

Bløde læderoverdele med 3-Stripes perforeret ind som huller. Du tager aldrig fejl af de hvide sportssko, som er stilrenheden i sig selv. Match dem med andre produkter fra sortimentet, og lad os alle hylde fortidens legendariske præstationer sammen med nutidens fornyelser i form af farver, snit og funktionelle detaljer. Prisfesten med adidas Stan Smith til kvinder er designlækkerier til nedsatte priser. Gode minder, humor og dedikation kommer til udtryk, når du bærer nogle af produkterne. Understøt det hele med bæredygtighed! Det klarer vi for dig. Med vores fokus på reducering af emissioner og ressourceforbruget bidrager vi sammen til en grønnere planet. Træk i et stykke tøj i det lækreste 100 procent økologiske bomuld! Vi er medlem af Better Cotton-initiativet, som arbejder for en forbedret bomuldsproduktion på globalt plan. Vi gør op med ny-produktion af plastik og bruger i stedet af det, som allerede findes!