alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Jakker til kvinder

 
[97]
Run Fast Flower Running jakke
Run Icons 3-Stripes Hooded Running windbreaker
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsjakke
Helionic Iridescent Relaxed jakke
Primeblue SST træningsjakke
Træningsjakke
Træningsjakke
Træningsjakke
Træningsjakke
Træningsjakke
V-Day kønsneutral jakke
Parley bomberjakke
Tiro parka
Adicolor Classics High-Shine træningsjakke
Always Original Faux Leather træningsjakke
adidas Z.N.E. Sportswear træningsjakke
Versatile windbreaker
Helionic Iridescent Relaxed jakke
adidas Own The Run Soft Shell jakke
Helionic Relaxed Fit dunjakke
Run Fast Radically Reflective windbreaker
Isoleret Coach-jakke (kønsneutral)
Slim jakke
Tiro Cargo Plus Size jakke
Tiro Plus Size træningsjakke
Slim jakke
Run Fast Half-Zip jakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Plus Size træningsoverdel
Run Icons 3-Stripes Hooded Running windbreaker
Primeblue Marathon Running jakke
adidas Tiro x LEGO® træningsjakke
adidas Sportswear WND.RDY Woven jakke
Marathon 3-Stripes træningsjakke
Big Baffle dunjakke
Itavic 3-Stripes Midweight jakke
Belted dunjakke
Down Puffer jakke
Terrex Fastr GORE-TEX Rain jakke
Terrex Fastr GORE-TEX Rain jakke
Marathon 3-Stripes træningsjakke
Coldweather AEROREADY Training jakke
CNY Bomber jakke
Skateboarding Firebird kønsneutral træningsjakke
1 / 3
Side:af 3

Black Friday: jakker til kvinder – funktionel indpakning!

En jakke til hver sæson er ikke for meget. Heldigvis er priserne dejligt lave den sidste fredag i november. Black Friday: jakker til kvinder holder din overtøjsgarderobe opdateret med de sidste nye styles på markedet. Naturligvis tilsat innovative teknologier, der gør alt arbejdet for dig, så du kan gå ud og fokusere på din performance. Sport eller fritid? Black Friday: jakker til kvinder har ingen skel. Moderigtige designs smelter sammen med ypperste funktionalitet. Samarbejder med stjernedesignere og professionelle atleter giver det optimale miks. Træk et regnslag med RAIN.RDY over kroppen, og nyd en festival. Eller fortsæt løbesæsonen med AEROREADY, som er skabt til at svedtransportere, så din overkrop holder tør, når varmen stiger under træning og til kampen. Gåture i efterårsregnen eller passerende byger på cykelturen til arbejde; GORE-TEX® er teknologien, der holder dig både tør og tilpas, da vand ikke kan trænge igennem overfladerne, men fugten kan stadig trænge ud.

November-tilbud med jakker til kvinder: Der er skåret af priserne!

Elsker du rabatter på stribe? Så er november-tilbud med jakker til kvinder en fredag, du ikke vil gå glip af. Ud over kvalitet, design og funktionalitet får du fordelagtige priser, der i den grad kan mærkes. Alle disse fordele afsluttes med bæredygtighed. Nyd 100 procent genanvendt polyester og Primegreen, hvor ingen ny plastik tilsættes! Alt sammen er noget, der reducerer emissioner og ressourceforbruget. Black Friday med jakker til kvinder er et overflødighedshorn med uimodståelige priser og designs. De mange praktiske detaljer højner komforten en ekstra tand. Reflekser øger synligheden og sikkerheden i trafikken, mens de vandtætte lommer lader dig opbevare ejendele trygt og godt. Ventilationskanalerne på arme og ryg lader luften cirkulere, så et frisk klima konstant opretholdes. Knap til, lyn op, og snør til! Dine sportsoplevelser og hverdagens ærinder klares i en adidas-jakke skabt til formålene.