alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

James Harden shoes

 
[39]

James Harden shoes får dig i NBA-humør

Er du NBA-fan eller bare vild med fedt streetwear og alt, hvad der hører til af musik og kreativitet? Så er James Harden med sikkerhed et kendt navn. Hos adidas hylder vi de bedste på sportsscenen – og især, når de samtidig har noget kant. Er samarbejde mellem os og James Harden kan du nyde godt af nu og mange år frem. Idéerne sprudler, så glæd dig over tøj, sko og tilbehør med et touch fra den verdenskendte spiller. The Beard is back! Med James Harden kollaborationen kan du iklæde dig et look som en anden professionel. Input direkte fra verdens bedste basket-liga kommer dig til gavn. Step back, alley oop eller layup. Du bliver klar til det hele med kollektionerne skabt af James Harden. Her får du coolness, kvalitet og energiske designs, som takket være en høj funktionalitet, gør produkterne brugbare til både sport og fritid.

Signatur designs fra øverste niveau

Er du klar til rebound og dunk? Hvis ikke, så hjælper James Harden dig på vej. Hans fantastisk fede basketballsko er et produkt af erfaring fra NBA og adidas viden om teknologi og fashion. Alt dette munder ud i de mest uimodståelige produkter til alle basket-entusiaster. Hvis Bounce-teknologien skal bruges nogen steder, så er det i den grad på basketballsko fra James Harden. De specialudviklede såler sørger for maksimal stødabsorbering samt en hoppende fornemmelse, der støtter dig med springkraft. Skridsikre ydersåler er garant for et godt greb på halvgulvet, så du kan step back og i det hele taget manøvrere perfekt rundt på banen. Overdele med åndbare membraner sikrer den perfekte temperatur om fødderne, så du kan holde et tørt miljø. Vi har selvfølgelig givet James Harden lov til at trylle med sit eget logo, men bare rolig – du slipper heldigvis ikke for 3-Stripes. De futuristiske sko er ganske enkelt en oplevelse for sig selv. Kast også blikket på de fede T-shirts og hættetrøjer samt kasketter og andet tilbehør, der altid er kendetegnet ved fede prints og cool farver.