alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

træningstasker

 
[205]
1 / 5
Side:af 5

Træningstasker: fyld op og bliv klar til sport

En brugt indkøbspose fyldt med træningsgrej. Den holder ikke lang tid og har kun ét rum. Derfor er træningstasker et hit. De er tilmed lavet i genanvendte materialer, så der spares på resurserne og tænkes på miljøet. Brug dine træningstasker utallige gange i løbet af årene og hold styr på dit træningstøj, -udstyr og -tilbehør. Pak alt dit træningsudstyr direkte ned i en taske, der passer til dine krav. En tur på petanquebanen kræver måske ikke mere, end en lille bæltetaske med plads til de vigtigste fornødenheder, som drikkedunk og smartphone. Lille, medium, stor eller ekstra stor. Der er træningstasker til alle behov. Der er alt fra minitasker med plads til bat og bordtennisbold – og op til designs, der kan rumme dit mere klodsede udstyr. Skateboard, tennisketsjer, fodboldstøvler, badebræt eller noget helt femte. Træningstasker i alle størrelser sender dig til træning med plads til stort og småt.

Træningstasker – rummeligheden kender ingen grænser

Børn, unge eller voksne. Alle motiveres til en sund livsstil. Træningstasker er første skridt til at komme afsted. Ned med skiftetøj, træningsudstyr, håndklæde, sko og toiletgrej. Alt er på plads og ruminddelt, så du blot skal tage hen i fitnesscenteret, svømmehallen eller sportsklubben og få brugt kroppen. Det er nemt at adskille vådt fra tørt takket være strategisk placering af indvendige lommer og rum. Hank op i de polstrede bærestropper og klap din taske på bagagebæreren, eller tag den i hånden, når turen går til fods eller med offentlig transport. En justerbar skulderrem er en ekstra bæreløsning, der giver dig valgmuligheder og fleksibilitet, når du er på farten. Til de lange ture kan du bære din træningstaske på ryggen, hvor åndbart mesh holder fugten væk. Slidstærke lynlåse og kliklukninger holder tingene på plads, så du med hast kan begive dig afsted. En palet af farver og mønstre lader dig vælge frit efter smag og behag.