alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Black Friday: Trænings produkter

 
[479]
1 / 10
Side:af 10

Black Friday: træningsprodukter skabt af atleter til atleter 

adidas samarbejder med nogle af verdens største atleter fra fodboldstjerner til tennisstjerner, der bidrager til at skabe atletisk sportswear. Tøjet er skabt af atleter til atleter og giver dig mulighed for at føle dig tør og godt tilpas, når du klæder dig på med det fugtabsorberende AEROREADY-design. Føl hvordan det genanvendte polyester, der plejer jorden som du træner på, sidder blødt på din hud. Black Friday: træningsprodukter med 3-Stripes- og HEAT.RDY-design holder dig afkølet, når du temperaturerne stiger. Uanset hvilket Black Friday: træningstøj, du vælger, kan du være sikker på, at det er designet med teknologi, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater.  

Sådan opnår du det perfekte look med Black Friday: træningstøj

De dage, hvor dit tøj til træning mistede formen efter den første vask, er en saga blot. Udvalget af træningstøj far adidas adidas er skabt til at holde. Det kan du blandt andet opleve på egen krop med træningsklassikere med zigzag-syninger. Resultatet er et ekstra slidstærkt design, der giver dig mulighed for at give den mere gas med din træning. Vælg mellem stramme, slanke, tætsiddende eller løse pasforme, alt efter hvad du foretrækker, når du dyrker sport. Der er rig mulighed for at kombinere træningstøj med det ikoniske Trefoil-logo på kryds og tværs. Du kan med fordel indrette dit klædeskab med et primært fokus på tre til fem nuancer. Det giver dig mere ro til at sætte dine træningsoutfit sammen og blive tilfreds med dit look. Glem ikke at tilføje livlige farver til din garderobe med sportstøj. Det er blevet bevist gentagende gange, at levende farver og mønstre kan give dig den ekstra styrke og energi, som du har brug for til at tage afsted til dans, spinning, styrketræning og andre træningsaktiviteter. Hold dig derfor ikke tilbage, når du kan nyde en ekstra god pris på disse tilbud med Black Friday: træningsprodukter.