alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Trænings produkter

 
[735]
Yoga træningsbukser
Squadra 17 shorts
Yoga træningsbukser
adidas x Classic LEGO® joggingdragt
Badge of Sport joggingdragt
EQ21 Run sko
Disney Monsters, Inc. ActivePlay sko
Novaflight Volleyball sko
E PLN T PNT FT
Athletics Tiro træningsdragt
Pulse 3-Stripes Long tights
Essentials 3-Stripes sweatshirt
Core 18 træningsbukser
Designed to Move Studio 7/8 Sport bukser
Yoga Essentials High-Waisted tights
adidas Yoga Studio 7/8 tights
Yoga Essentials High-Waisted tights
Træningsbukser
Essentials 3-Stripes sweatshirt
Hyperglam AEROREADY Training High-Rise Marble-Print tights
Novaflight Volleyball sko
Response SR sko
EQ21 Run COLD.RDY sko
Ultraboost 5 DNA sko
Ultraboost Slip-On DNA sko
Edge Lux 3 sko
Badge of Sport Full-Zip Hoodie joggingdragt
Core 18 træningsshorts
Pogba træningsjakke
Pogba Tapered bukser
Badge of Sport joggingdragt
Yoga Training T-shirt
Disney Toy Story T-shirt
adidas Designed To Move Motion AEROREADY shorts
Asweerun sko
Tiro 19 træningsbukser
Badge of Sport Full-Zip Hoodie joggingdragt
Badge of Sport Cotton træningsdragt
Tiro 19 træningsbukser
Tiro 19 træningstrøje
adidas x Classic LEGO® bukser
Training Equipment 3-Stripes tights
Træningsdragt

Black Friday: træningsprodukter skabt af atleter til atleter 

adidas samarbejder med nogle af verdens største atleter fra fodboldstjerner til tennisstjerner, der bidrager til at skabe atletisk sportswear. Tøjet er skabt af atleter til atleter og giver dig mulighed for at føle dig tør og godt tilpas, når du klæder dig på med det fugtabsorberende AEROREADY-design. Føl hvordan det genanvendte polyester, der plejer jorden som du træner på, sidder blødt på din hud. Black Friday: træningsprodukter med 3-Stripes- og HEAT.RDY-design holder dig afkølet, når du temperaturerne stiger. Uanset hvilket Black Friday: træningstøj, du vælger, kan du være sikker på, at det er designet med teknologi, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater.  

Sådan opnår du det perfekte look med Black Friday: træningstøj

De dage, hvor dit tøj til træning mistede formen efter den første vask, er en saga blot. Udvalget af træningstøj far adidas adidas er skabt til at holde. Det kan du blandt andet opleve på egen krop med træningsklassikere med zigzag-syninger. Resultatet er et ekstra slidstærkt design, der giver dig mulighed for at give den mere gas med din træning. Vælg mellem stramme, slanke, tætsiddende eller løse pasforme, alt efter hvad du foretrækker, når du dyrker sport. Der er rig mulighed for at kombinere træningstøj med det ikoniske Trefoil-logo på kryds og tværs. Du kan med fordel indrette dit klædeskab med et primært fokus på tre til fem nuancer. Det giver dig mere ro til at sætte dine træningsoutfit sammen og blive tilfreds med dit look. Glem ikke at tilføje livlige farver til din garderobe med sportstøj. Det er blevet bevist gentagende gange, at levende farver og mønstre kan give dig den ekstra styrke og energi, som du har brug for til at tage afsted til dans, spinning, styrketræning og andre træningsaktiviteter. Hold dig derfor ikke tilbage, når du kan nyde en ekstra god pris på disse tilbud med Black Friday: træningsprodukter.