alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Basketball · Strømper

 
[4]

Gå selvsikkert på banen i adidas basketball sokker

Når du skal geare dig op og gøre dig klar til at yde dit max, er det vigtigt, at du har gennemtænkt dit outfit fra top til tå. Det er mere end bare et look. Det skal nemlig understøtte dig, når du bevæger dig selvsikkert mod dit livs dunk! Derfor må du ikke glemme en ofte overset, men essentiel del af dit gear, nemlig dine basketball sokker. Sokker med solid polstring og sublim åndbarhed er alfa og omega, især til udendørskampe. Giv dine fødder en fordel med plysset polstring og optimal åndbarhed. Fugtabsorberende stof holder dine fødder tørre og din komfort i top. Fugtabsorberende AEROREADY materiale og anatomisk Formotion-design giver dig en stor fordel på banen. Svangstøtte med let kompression støtter dine ankler i yderpositionerne.

Basketball sokker designet til komfort, varme og sublim støtte

Sokker med glat tåsøm giver dig komfortable strømper og er en gave til dine fødder og din komfort, når du spiller basketball. De bærer mange af os igennem livet og derfor skal vi huske at passe godt på dem. Dette gør sig især gældende, når vores sport er afhængig af føddernes afsæt. Vil du gerne have en sok, som skjuler sig elegant i skoen, men vil du heller ikke gå på kompromis med støtten? adidas tynde og komfortable ankelsokker er lavet i kraftig bomuld med svangstøtte og glat, behagelig tåsøm. Ribomslaget er blødt og giver dig en fordel. Ankellængden synes kun lige over skoen, og hvis du vil tilføje ekstra kant til dit look, kan du vælge ankelsokker i kontrasterende farver eller matche dem med dit outfit. Der er intet, der skriger gennemtænkt look som et outfit, der er matchet helt ned til sokkeholderne. Vi er medlem af Better Cotton Initiative for bedre bomuldsproduktion, mindsket klimaaftryk og bedre forhold for producenterne.