alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af basketball sko

 
[36]

Vores udsalg af basketballsko er et slam dunk

Du træder ind på banen. Du mærker hjertet banke og adrenalinen pumpe. Dit fokus er skærpet. Det her er øjeblikket, som du har trænet til. Du har arbejdet hårdt for at tage dit game til nye højder, for at du skal udleve dine baskeballdrømme. Dette kræver dog, at du have sko, der er skræddersyet til spillet. adidas’ udsalg af basketballsko har ikke sparet på andet end priserne. Du får vores mest ikoniske silhuetter og innovative teknologier i performance-dygtige materialer, der yder optimal komfort og støtte. Hvis du leder efter ekstra stabilitet, når du lander efter dit hæsblæsende slam dunk, så tager vores Bounce-mellemsåle imod dig, når du kommer ned fra stjernerne. Denne stødabsorberende mellemsål giver ekstra energi til dit game og lader dig lave hurtige skift med overlegen lethed.

Outlet af basketballsko inspireret af vores arkiver

Vi har basketball i blodet. I flere årtier har vi designet specifikt til sporten. De iøjefaldende ydersåle giver overlegent greb, og det sømløse Fusemesh på overdelene sørger for den nødvendige support. Vores mest responsive mellemsål til dato, Boost, yder overlegen returenergi. Jo mere energi, du ligger i dine bevægelser, jo mere får du tilbage. De forstærkede områder omkring tå og svang holder foden fast i skoen. Du står stærkt og er klar til alle de udfordringer, som modstanderne sender i din retning. Vores outlet af basketballsko er stort, så du kan finde det perfekte fit til dig. Her i vores udsalg af basketballsko er der alt fra de moderne versioner med høj overdel til de slanke silhuetter, som du kender fra vores arkiver. Du får præcist det look, du drømmer om, i sømløs kombination med vores mest innovative og populære teknologier. Hop i gyldne sneakers med skinnende detaljer, klassiske hvide versioner eller iøjefaldende neongrønne nuancer med sprøde prints. adidas’ udsalg af basketballsko er levende basketballhistorie med ægte 3-Stripes-vibes.