alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Volleyball-knæbeskyttere

 
[2]

Volleyball-knæbeskyttere med fuldendt fit bringer fokus til dit spil

Ingen rammer, som hæmmer. Dit fokus er fuldt ud dedikeret til bolden og ikke gulvet, så du kan komme helskindet igennem dagens kamp og selvsikkert hive sejren i hus med dit team. Kast dig bekymringsfrit efter bolden vel vidende, at dine adidas volleyball-knæbeskyttere tager fra, hvis dine knæ kommer i kontakt med gulvet i løbet af kampen eller træningen. Knæbeskytternes hårde, solide flader skaber et naturligt værn mod omgivelserne, og lader dig komme skaderne i forkøbet, mens du nyder godt af en letvægtig konstruktion og innovativ vævning i et stykke stof, der giver samme tætsiddende fornemmelse, som den du kender fra sokker. Primeknit er teknologien, som efterlader dig med et optimalt og fuldendt fit, der aldrig stjæler fokus fra dit spil og de afgørende øjeblikke. Dine volleyball-knæbeskyttere smyger sig om dine knæskaller og haser på behagelig vis takket være den sømløse teknologi. Polstringen af intelligent memory-skum med indsatser i gel bringer fleksibilitet og stødabsorbering til dine udfoldelser på banen. Dit spil og komfort løftet med adidas’ beskyttende og specialdesignede udstyr.

Knæbeskyttere til volleyball i alsidige designs færdiggør spilledragten

Klassiske, neutrale farver som sort og hvid kombineret med elegante, skarpe linjer er opskriften på det alsidige look, der kendetegner knæbeskyttere til volleyball fra adidas. Det på én og samme tid simple og edgy look fuldendt af adidas’ logo og velkendte Trefoil harmonerer med enhver spilledragt og bringer det sporty udtryk til din træning. Vis dig selvsikkert frem på banen, og stå distancen i kampens hede iklædt en stilet og skulptureret volleyball-knæbeskytter udformet med centimeter nok til, at du føler dig fuld tildækket på de udsatte områder. Anatomiske fleksområder hjælper med til at bevare tildækningen via sit fleksible finish, der bevæger sig i takt med dig. Selv når det er de flyvende redninger og heftige skud, du kaster dig over i kampen. Nu står intet i vejen for at give dig maks.