alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Volleyballshorts

 
[5]

Volleyballshorts - designet til optimal præstation

Uanset om du spiller indendørs eller på stranden, så har du brug for volleyballshorts, der går i ét med dine bevægelser. adidas’ kollektion af shorts til volleyball er lavet til både børn og voksne, så alle kan få muligheden for at spille i tøj, der er inspireret af professionelle spillere. Takket være vores innovative teknologier kan vi sikre, at du får shorts, der støtter op om dit spil med fleksible materialer og smarte designs, der minimerer distraheringer, så du kan holde fokus på kampen.

Volleyballshorts i åndbare og hurtigttørrende materialer

Ligegyldigt hvor hårdt du træner, så kan vores shorts følge med. Svedtransporterende teknologier som AEROREADY leder fugten væk fra kroppen, også når kampen når sit peak. Vores træningstøj er designet til volleyball og fremstillet i lette materialer. Intet tynger dig eller holder dig tilbage. Vælg mellem tætsiddende tights eller løse shorts. De tætsiddende designs har kompressionspasform og tilpassende Techfit, som giver en mere tæt fornemmelse. Flere af vores tights fås med smarte lommer og indsatser i mesh, hvilket giver dem endnu bedre ventilation. Den lette kompression krammer ben, mave og lår uden, at det kompromitterer din bevægelighed.

Oplev den store forskel i de små detaljer

Hvis du er mere til den løse pasform, vil du elske adidas volleyballshorts. De er lavet i blødt og strækbart stof, der leder fugten væk fra kroppen. Kombineret med elastisk talje og løbesnor kan de nemt justeres, så de passer perfekt til din krop. Flere af vores designs fås i en bred vifte af farvekombinationer. Det gør det nemt at finde nogle volleyballshorts, der matcher din spillerstil. Træd selvsikkert ind på banen og vis din dedikation til sporten med adidas' ikoniske Trefoil-logo på benet. Det er ikke bare et logo. Det er mere end fem årtiers erfaring inden for design af performance-dygtigt tøj, gear og accessories til creators verden over.