alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Sweatshirts

 
[4]

Black Friday: sweatshirts – det komfortable trøjevalg!

Du ved ikke lige, hvad du skal tage på. En sweatshirt holder hver gang! De sporty trøjer er top cool sammen med alle typer af bukser og shorts. Find dem i lige den stil der passer dig! Black Friday: sweatshirts er reducerede priser og meget mere. Du får nemlig også bæredygtighed med i købet. Vi er gået all in på miljøbevidsthed, så emissioner og ressourceforbruget reduceres. Vores medlemskab i Better Cotton-initiativet arbejder for en forbedring af den globale bomuldsproduktion, mens Primegreen blot er én ud af flere innovative udviklinger. Fællesnævneren er 100 procent genanvendt polyester uden brug af ny plastik. Black Friday: sweatshirts er for både børn, unge og voksne. Afkortede toppe er det sikre modehit blandt ungdommens piger, mens ivrige sportsfolk af alle køn elsker fleksibiliteten på alle modellerne med lynlås, der lader dig komme hurtig ind og ud af trøjen. Når du søger en optimeret pasform, hjælper elastikker i bunden samt om håndleddene dig på rette vej.

Outlet med sweatshirts: lad sport og hverdag komme an!

Ligger du hjemme på sofaen, yder de bløde isoli-bagsider den perfekte komfort mod huden. Står den til gengæld på træning, hjælper AEROREADY dig med at holde tør. Teknologien er udviklet til at skabe svedtransportering, så du kommer af med fugt. Vores outlet med sweatshirts er et slaraffenland med rabatter for hele familien. Mode og funktionalitet går op i en højere enhed. Glæd dig til mange forskellige fordele og egenskaber! De praktiske lommer lader dig opbevare alt det vigtigste undervejs, mens de sømløse designs i letvægtsmaterialer øger komforten markant. Uanset din træningsintensit føler du dig aldrig indskrænket. Elasthan er tilføjet for at give mere strækbarhed til tekstilerne. Træning i mørke er uundgåelig, og her yder refleksdetaljerne, der indbygget i trøjerne, dig ekstra synlighed til sport tidlig morgen eller sen aften. adidas-logoet er til hver en tid designmarkøren. Så udvælg dine favoritfarver og -mønstre til fordelagtige priser!