alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas Superstar

 
[104]
Pris
191 kr. - 1.280 kr.
1911280
1 / 3
Side:af 3

Black Friday: adidas Superstar – uundgåelige klassikere!

De er nærmest udødelige. De elskede Superstar-sko er her, der og allevegne. I mere end fem årtier har I revet dem ned fra hylderne. Og der er god grund til at blive ved! Black Friday: adidas Superstar er nemlig rabatter ud over det sædvanlige. På den sidste fredag i november går det løs med uimodståelige tilbud. Find dit helt eget unikke par, og bliv streetsmart som alle andre! Eller vælg en farve der skiller sig ud fra mængden! Black Friday med adidas Superstar er hele familiens yndlingssko. De tidløse hvide modeller bliver man aldrig for gammel til. Eller nyd godt af vores designeres kreative hjerner, der tilføjer nye prangende detaljer. Uanset hvad vi fornyer skoene med, kan du altid kende dem på de karakteristiske detaljer. 3-Stripes på siderne og Trefoil på hælkappen samt de afrundede snuder, der samtidig yder ekstra tå-beskyttelse, når du navigerer rundt i betonjunglen.

Fredags-outlet med adidas Superstar: en tyk streg under tilbud!

Robuste sko med rødder på basketballbanen og senere inden for hiphop, kunst og street-kulturen. Der er altid noget råt og cool over adidas Superstar. De formstøbte indersåler giver den perfekte komfort om fødderne, mens slidsålerne i stærk naturgummi øger levetiden. De behagelige overdele i læder bliver blot pænere med årene. Især for dig, der elsker et moderigtigt look med masser af slid og patina. Læderet tilpasser sig desuden din fods unikke former, så det bliver en fornøjelse at tage hvert et skridt. Fredags-outlet med adidas Superstar er rabatter direkte i din pengepung. Uanset hvilket par, du vælger, er der dømt rebelskhed og streetsmart attitude. Bæredygtighed kan du også nyde godt af i form af Primegreen med 100 procent genanvendt polyester, der blandt andet bruges som for indvendigt. Glæd dig også til OrthoLite®® i indersålerne, der er skabt til at skabe åndbarhed og et antibakterielt klima.