alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas Stan Smith

 
[10]
Drenge / Piger
Størrelsesudvalg
Pris
119 kr. - 424 kr.
119424
Børn Originals Hvid Stan Smith skoBørn Originals Hvid Stan Smith sko

Stan Smith sko

Børn Originals

Børn Originals Hvid STAN SMITH JBørn Originals Hvid STAN SMITH J

STAN SMITH J

Børn Originals

Black Friday: adidas Stan Smith – en kultserie med nostalgi

Han har huseret ved de største turneringer og skabt grin og glæde. Nutidens unge generationer kender nok ikke præstationerne, men Stan Smith har stadig efterladt et gedigent aftryk, og gør det stadig. Den store tenniskæmpe fik i sin tid sit eget samarbejde med os. Og det er siden dengang aldrig stoppet. Succesen fortsætter – og nu til fordelagtige priser. Black Friday: adidas Stan Smith er legendariske looks, der møder udsalgspriser. Her får du mulighed for at få fingrene i tøj, sko og tilbehør til reducerede priser. Alle kender de tidløse sneakers. De er must-haves i garderoben, når det hele skal være klinisk og hvidt i hvidt eller bare en hvid bundfarve piftet op med kulørte detaljer. Kend dem på de perforerede 3-Stripes og Trefoil-logoet samt overdele i lækkert, blødt læder. Indvendigt sørger OrthoLite®-sålerne for, at du slipper af med dårlige lugte, samtidig med at der leveres åndbarhed på højeste niveau.

Storudsalg med adidas Stan Smith: gør et røverkøb!

Slå til på den sidste fredag i november! Der er ingen grund til at tøve, for det er kun den ene dag, at det hele går i sort. Black Friday: adidas Stan Smith er en tur ned ad memory lane. Men det er også en tur ind i fremtiden takket være nye aspekter, hvad end det er farver, former eller teknologi. Vores passionerede fokus på bæredygtighed skinner naturligvis også igennem i form af genanvendte materialer, så både ressourceforbruget og emissioner reduceres. Eksempelvis i form af Primegreen, hvor intet nyt plastik anvendes i produktionen. Storudsalg med adidas Stan Smith er både for børn og voksne. Der er lige dele seriøs mode med respekt for det formelle og rødderne i tennisverdenen samt humor og finurlige detaljer. Oveni alt det kan du høste pengebesparelser. Det er ren win win.