alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Træningsdragter til mænd

 
[119]
Condivo 21 Hybrid trøje
Tiro 19 træningsbukser
Loopback joggingbukser
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsjakke
Adibreak Future joggingbukser
Juventus Tiro Anthem jakke
Juventus Ultimate træningsbukser
Arsenal Anthem jakke
Manchester United træningsoverdel
Loopback joggingbukser
Adaptive træningsjakke
Adibreak Future joggingbukser
Trefoil Linear joggingbukser
Trefoil A33 joggingbukser
Designed for Gameday Premium Full-Zip jakke
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil træningsbukser
Designed for Gameday Premium Full-Zip jakke
Adicolor Spinner joggingbukser
Arsenal Teamgeist Woven bukser
Condivo 21 Hybrid trøje
Adicolor Trefoil Plisse bukser
Tiro Essentials jakke
Skateboarding SST kønsneutrale træningsbukser
adidas Originals Sports Club joggingbukser
Cotton Piping træningsdragt
SST Blocked træningsjakke
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil træningsoverdel
Designed for Gameday Full-Zip jakke
Adicolor Spinner joggingbukser
Adicolor Colorblock træningsbukser
Condivo 20 træningsjakke
Adicolor Shattered Trefoil træningsbukser
Sports Club træningsjakke
Sports Club træningsbukser
adidas Adventure Woven bukser
TRVL Ventilation træningsjakke
Juventus windbreaker
Juventus Teamgeist Woven bukser
Real Madrid windbreaker
Tiro træningsjakke
Adicolor Beckenbauer træningsjakke
MH PLAIN FZ
Condivo 21 Hybrid trøje
1 / 3
Side:af 3

Black Friday: træningsdragter til mænd – maksimal tøjkomfort!

Afslappet tøj kan også se godt ud! Hos adidas mestrer vi kombinationen af mode og funktionalitet til perfektion. Derfor får du træningsdragter, der egner sig til både sport og afslapning. Intense sportspræstationer, afslapning eller noget midt imellem. Joggingtøj er den bedste følelse mod huden. Især når vi tilføjer bæredygtighed oveni alle de andre fordele. Black Friday: træningsdragter til mænd i Primegreen. Så bliver det ikke mere miljøvenligt. 100 procent genanvendt polyester er lig med reducering af emissioner og resurser, blandt andet fordi ingen ny plastik anvendes i produktionen. Black Friday: træningsdragter til mænd er uforglemmelige priser, der bringer glæde og ekstra luft i budgettet. På den sidste fredag i november er der garanti for rabatter af forskellig slags. Brug din træningsdragt som sæt, men match også de enkelte dele med andre stykker tøj. Lynlåsjakker giver dig desuden en ekstra dimension, så du selv kan justere for temperaturen.

November-tilbudsdag med træningsdragter til mænd: Så er der skåret af priserne!

Få pulsen op med komfort! AEROREADY-teknologien, der er integreret i træningsdragterne, sørger for at holde tør. Svedtransporterende mekanismer lader dig slippe af med fugt. November-tilbudsdag med træningsdragter til mænd er lave priser samt masser af funktionelle egenskaber. Letvægtsmaterialer med mesh-paneler er yderligere med til at sikre en behagelig kropstemperatur. Stretch i tekstilerne giver den optimale bevægelsesfrihed, da de elastiske materialer er lig med optimeret strækbarhed. Har du din smartphone eller andre gadgets med under sport, holder lynlåslommerne tætte under dine performances. Byger er der altid risiko for i Danmark. Træningsdragterne med vandafvisende eller vandtætte overflader gør det mere motiverende at dyrke sport i regn. Nyd buksernes behagelige pasform med de brede elastiktaljer, der sætter sig i det perfekte spændingsforhold omkring hofterne. Sport i mørke kan ikke altid undgås i de skiftende årstider. Her sørger de praktiske refleksdetaljer for synligheden, så sikkerheden er intakt ude i trafikken.