alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas Stan Smith til mænd

 
[11]
Størrelsesudvalg
Pris
119 kr. - 700 kr.
119700
Originals Hvid Stan Smith Pride skoOriginals Hvid Stan Smith Pride sko

Stan Smith Pride sko

Originals

Black Friday: adidas Stan Smith til mænd – pynter på alle fyre!

Nedtællingen er i gang hele året. Til den sidste fredag i november, hvor priserne går i sort. Der er dømt besparelser, som i den grad kan mærkes. Black Friday: adidas Stan Smith til mænd er garanti for cool tennisdesigns. Stanley Roger Smith er tennislegenden, som vi skabte serien sammen med. Hans stil og karisma på banen er flyttet med over i sportsafdelingen – og nu til favorable priser. Black Friday: adidas Stan Smith til mænd er din chance for at trække i et par ikoniske sko, der oprindeligt var designet til tennisbanen, men som i dag er blevet kult som modesko. Hårdkogte ydersåler i vulkaniseret gummi lader dig betræde byens betonjungle med trækkraft, mens de bløde læderoverdele sørger for den optimale komfort. Praktisk velcroluk gør det nemt og hurtigt at komme ud ad døren. Og lige så nemt er det, når du skal have skoene af igen.

Superudsalg med adidas Stan Smith til mænd: en speciallinje med pondus!

Det er en af de dage, hvor du kan glæde dig ekstra meget til at shoppe. Udover at glæden i forvejen er stor, da du skal til at vælge dit yndlingsmærke, så får du en ekstra bonus oveni takket være superudsalget med adidas Stan Smith til mænd. For hvem kan sige nej til rene prisforæringer? Tøj, sko og tilbehør. Du vælger selv, hvad der skal opgraderes med. Top det hele med bæredygtighed! Hos adidas går vi all in på miljøbevidsthed. Der kommer til udtryk ved genanvendte materialer. Her er Primegreen blot en ud af mange af vores teknologier, hvor intet nyt plastik anvendes i produktionen. Black Friday: adidas Stan Smith til mænd er både old school retro-looks, som du kender dem, men også nytænkning. Der samarbejdes på kryds og tværs med andre genrer, som eksempelvis filmbranchen, så det er noget for alle.