alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Joggingbukser til mænd

 
[34]

Black Friday: joggingbukser til mænd – dine bens frirum!

Giv dig selv tid til at dyrke sport, men også tid til at slappe af! Vores joggingbukser er skabt til begge dele, hvad enten der står svedige kampe eller stillesiddende timer på programmet. Black Friday: joggingbukser til mænd er rabatter og teknologier på én og samme tid. Hold dine ben tørre med AEROREADY, der viser vejen med svedtransportering, så du slipper af med fugt, når træningsintensiteten stiger, eller bare når det er varmt, og du tulrer omkring i parker og storbyer. Designdelen er som altid også knivskarp. Med nye farvekombinationer, mønstre og logoet som kreativ markør. Tætsiddende pasformer sørger for muskelstøtte og mindsker vibrationer fra hårde underlag, mens løstsiddende designs er perfekte træningsbukser. Elasthan er en del af materialerne, så dine ben får frihed til at komme ud i alle vinkler. Black Friday: joggingbukser til mænd er pengebesparelser og komfort – en sand win-win-situation.

Tilbudsfeber med joggingbukser til mænd: dobbelt op på fordele!

Det er ekstra forkælelse til mandfolk i alle aldre. Tilbudsfeber med joggingbukser til mænd gør det gode for dig og din pengepung. Drag nytte af den sidste fredag i november, som bugner med fristelser! Bæredygtighed får du også med i handlen. Vi går som altid all in på miljøbevidsthed. Vores medlemskab af Better Cotton-initiativet arbejder for en forbedring af den globale bomuldsproduktion, mens du med Primegreen-stemplet er sikret et par joggingbukser i 100 procent genanvendt polyester. Der er nemlig slet ikke anvendt ny plastik under fremstillingen. Glæd dig over mange praktiske detaljer på bukserne! Reflekser, der øger synligheden, lommer til dine gadgets og snøre, som tilpasser din pasform om livet. Det er blot nogle af de funktionelle elementer, der højner komforten. Eller hvad med lynlåse langs anklerne? Så kan du selv kan justere temperaturen samt komme hurtigere ind og ud af dine bukser.