alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udendørshockey · Tasker

 
[20]

Hockey tasker med plads til alt dit udstyr

Alle hockeyspillere ved, at de skal stille høje krav til deres hockey tasker. Vores tasker er skabt specifikt til hockeyspillerens behov og lader dig transportere alt, lige fra dit tøj, til din computer og din hockey stav. Polstrede, justerbare skulderstropper beskytter dine skuldre, så tasken forbliver komfortabel, selv når den er fyldt op. Match din taske med vores stavposer. Den beskytter din stav på farten og har sidelommer, som giver dig plads til småting som telefon, nøgler og pung. Brug den alene, når du hurtigt skal til eller fra træning, eller bær den sammen med vores hockey tasker, når dagen er lang og der er brug for masser af udstyr.

Udtryk din unikke stil med brede kollektioner af hockey tasker fra adidas

Vil du have det hele i én? Så har vi tasker, som holder på stav og udstyr. Specialdesignede til hockey og floorballspillerens behov for et bredt udvalg af udstyr. Vores trolleytasker er perfekte til weekendens kampe. De slidstærke hjul og teleskophåndtag lader dig transportere alle dine ting med uovertruffen lethed. Alle vores tasker er udstyrede med et stort hovedrum, som har plads til de essentielle ting. Hvis du er glad for at have totalt styr på udstyrets placering, har vi tasker, som tilbyder ekstra rumdeling i mesh. Dobbeltremme med klemmer er nemme at justere og gode til at tilpasse vægtfordelingen, så tasken sidder mere komfortablt på din ryg.

Hockey tasker fra NHL's officielle outfitter

Siden 2017 har adidas klædt alle 31 NHL hold på. Med vores store erfaring inden for sportsgear og tøj, kombinerer vi innovative metoder med materialer i topklasse. Dette giver slidstærkt og stilet hockeygear til alle. Fra de profesionelle til weekendspillerne. Siden 2021 har halvdelen af vores kollektioner bestået af genanvendte materialer. Dette giver holdbar og bæredygtig sportsmode til sportsudøvere verden over.