alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas Originals

 
[1303]
Pris
74 kr. - 1.610 kr.
741610

Black Friday: adidas Originals-mode til bæredygtige fashionistas 

adidas Originals har været en del af modebilledet i mange år, og hver dag klæder mænd og kvinder over hele verdenen sig på med moderigtige kreationer fra denne kollektion. Her er der tale om stilede looks, som blander de seneste nye trends med retro-vibes. Her kan du finde hverdagsbeklædning, som er et miks af sport og fritidstøj. De forskellige varianter hylder sportsverdenen og kan være inspireret af sport som for eksempel fodbold eller dans. Den ikoniske kollektion med Black Friday: adidas Originals er anerkendt for de mange interessante samarbejder med designere, kendisser og designstudier. Sammen med adidas leverer de ekstra kreativ mode med blomstermønstre, sammensmeltninger af farver og minimalistiske looks med stilfulde detaljer. Resultatet er unik athleisure-beklædning til mænd, kvinder og endda unisex.

Med Black Friday: Originals-tøj og -tilbehør har du altid noget at tage på

Den alsidige kollektion med Black Friday: Originals-tøj og -tilbehør er kendt for sin vidtspændende vifte. I den ene boldgade finder du klassiske monotone looks med sorte farver og 3-Stripes, der kører op og ned ad arme og ben. Over i den anden boldgade finder du livlige mønstre til de dristige sjæle, som foretrækker at føje ekstra mange farver til hverdagen. Måske er du til begge dele. Du kan med fordel designe din tøjsamling med Black Friday: adidas Originals i henhold til, hvilket humør du vågner op til. I takt med at du sætter fede outfits sammen, kan det være en god ide at tage billeder af dig selv med det cool tøj på. Måske ønsker du at lægge det på på de sociale medier, dele det med en eller flere, som du holder af, eller gemme det for dig selv. Uanset hvad, kan dine selfies hjælpe dig med at få en bedre ide om, hvad der går godt sammen, og hvilket look der gør dig mest tilpas.