alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Badesandaler

 
[5]

Black Friday: badesandaler – ude og bade til favoritpriser!

Rabatter i stribevis af forskellig art. Black Friday med badesandaler oser af sommer, selvom den helt store handelsdag ligger den sidste fredag i november. Dine nye sandaler kan du dog sagtens bruge hele året. Til alle turene i sauna eller spabad, eller når de indendørs svømmehaller skal frekventeres. Designet er simpelt, og komforten er helt i top. Lækre EVA-såler med stødabsorbering sender dig behagelig afsted på alt fra bakket strandsand til hård asfalt. Du kommer altid lynhurtig ind og ud af dine badesandaler. En åben slip-on-konstruktion uden hælkappe er din vej ind i det praktiske fodtøj. Black Friday: badesandaler er for hele familien, så både børn, unge og voksne kan få en behagelig sommer. Vores mode-DNA slår også i gennem på badesandaler i form af sneakers-inspirerede looks. Dermed kan du gå direkte fra strand til café uden at skifte sko.

Sort fredag udsalg med badesandaler: Det bliver en god sommer!

Men det bliver også en god november. For som altid vender Black Friday tilbage med unikke tilbud. Vi gør hvert et par badesandaler til noget særligt. Nøglen ligger i detaljerne. Såler med massageknopper, velcroluk på overdelen eller en særlig ergonomisk udskæring. Black Friday: badesandaler giver dig både skarpe priser samt personlige designs. Konturformede såler skaber naturlige linjer, så du opnår ubegrænset komfort ved hvert et skridt. Til den unge atlet, der står klar på svømmeskamlen. Til moderen, der kigger efter rav langs stranden. Til babyen, som fortjener det bedste, når der skal plaskes i badelandet. Black Friday: badesandaler. Det er et udsalg med badesandaler, derkan det hele. Der er tilbud og designs for enhver smag. Særlige udskårede mønstre under bundene er med til at holde dig bedre fast på diverse underlag, så du ikke skrider på svømmehallens klinker. De ophøjede kanter beskytter mod genstande, så du ikke støder fødderne på noget ubehageligt. Det er ren beskyttelse til sunde fødder!