alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Argentina-spillertrøje

 
[5]

Mærk historiens vingesus i en Argentina-spillertrøje fra adidas

Nogle af verdens mest ikoniske fodboldspillere har båret den legendariske Argentina-spillertrøje. Argentina har domineret den internationale fodboldscene i mange år og regnes altid for at være blandt favoritterne, når der er slutrunder. Både i 1978 og igen i 1986 har landet fra Sydamerika kunne løfte den legendariske VM-pokal efter finalesejren. Du kan nu iklæde sig en Argentina-spillertrøje, lufte den i byen, på stranden, og hvor du ellers vil vise den smarte trøje frem. Med et vævet landsholdsmærke forankan du vise stoltheden og passionen frem på fornem vis i en Argentina-spillertrøje. Du kan også fuldende looket ved både at finde en Argentina-udebanetrøje og kombinere den med en træningstrøje magen til den, de velkendte spillere bærer på vej på banen og som del af opvarmningen.

Bær en Argentina-hjemmebanetrøje med stolthed, og føl dig som en af legenderne

Du bliver ikke automatisk en lille troldmand, så snart du iklæder dig den klassiske hvide og light aqua-farvede Argentina-hjemmebanetrøje, men du føler dig klar til at heppe på stjernerne fra tribunen eller hjemme foran fjernsynet. Du kan også øve dig på dine egne driblinger, finter og jubelscener i parken eller i haven, mens du forestiller dig at være en del af holdet og sende den ene aflevering afsted efter den anden til en af de store stjerner. En Argentina-hjemmebanetrøje er fremstillet af svedtransporterende stof, så uanset hvordan vejret er, og selv om du måtte have løbet og svedt i flere timer, så føler du dig ikke våd og klam på grund af sved. Samtidig er en Argentina-hjemmebanetrøje produceret med genanvendt polyester for at spare ressourcer og reducere emissioner. Så ikke nok med at du føler dig på lige fod med nogle af verdens bedste spillere, du er samtidig miljøbevidst. Det er da ren win-win – ganske som det argentinske landshold.