alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Tyskland · Kits

 
[26]

Smart, praktisk og behageligt med et tysk foldboldkit

Når det handler om sport, så ligger Tyskland ofte lunt i svinget. Når vi snakker fodbold, så har de gennemgående en evne til at ligge med helt i top, både når det gælder klub- og landsholdsfodbold. Heldigvis er Tyskland også helt i top, når det handler om sportstøj fra adidas. Alt dette forenes i disse tyske fodboldkits. Her kan hele familien finde et tysk fodboldkit som passer, fra baby til voksen, og alle er de skabt i det tyske landsholds flotte design og med det velkendte adidas logo. Her finder du både træningstøjet og kamptøjet, så du kan ligne stjernerne fra det tyske landshold og vise din støtte. Som lille nation, er det jo ikke altid vi i Danmark lykkes med at få næsen frem i international fodbold, så derfor er det jo heldigt, at vi kan støtte et af vores nabolande, som så også er et af verdens mest vindende fodboldlande.

Iklæd dig Tysklands fodboldsæt og gå efter sejren

Et tysk fodboldkit er skabt til vindere. Derfor benytter det også den bedste teknologi og de bedste udformninger, så spillerne kan præstere deres absolut bedste, uanset hvad dette måtte kræve af påklædningen. Der kan jo ske meget i en fodboldkamp, og tøjet skal gerne kunne holde til det hele. Kan tøjet samtidig hjælpe spilleren og forbedre dennes komfort, er det jo blot et ekstra plus. Derfor finder vi her i kollektionen adidas' innovative teknologi HEAT.RDY, som sørger for, at tøjet er både åndbart og afkølende. Her benyttes også teknologier for at lede fugt væk fra kroppen. Men teknologien bruges ikke kun til at sikre ydelse og komfort. Også miljøet prøver man at give lidt hjemmebanefordel, ved for eksempel at anvende genanvendt polyester, hvor det er muligt. Dette sparer i sidste ende resurser. Et tysk fodboldkit kan derfor være mere grønt end det ser ud.