alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Spanien-tøj

 
[23]

Spanien-tøj: fuldt påklædt med yndlingsholdet

Hold fanen højt med Spanien-tøj, som oser af succes. De sydeuropæiske fodbold-ekvilibrister baner sammen med adidas vejen for fællesskab og minder både på og udenfor sportsbanen. Når du har valgt side, er Spanien-tøj prikken over i’et, som ikke lader tvivl om, hvilket heppekor, du støtter. Hep endelig løs på lægterne, eller løb ind på grønsværen og kæmp med om 3 point. AEROREADY er sat i verden for at få dig komfortabel gennem dine performances. Den innovative teknologi sikrer svedtransportering, så du forbliver tør. Med både verdens- og europamesterskaber i pokalskabet er Spanien-tøj attraktivt. Rød, guld og blå. De tre farver er tegn på ambitioner og sejre og den helt perfekte motivation til dine egne sportsaktiviteter. Du bliver flyvende på banen med letvægtsmaterialer og flade sømme kombineret med mesh-indsatser, der yder åndbarhed. Det spanske nationalsymbol side om side med adidas – kombinationen er en realitet, og startfløjtet venter lige om hjørnet!

Spanien-kits opfylder fan-drømme

Du kan gå all in på yndlingsfarverne med Spanien-kits, der er kampklare outfits i tro stil som de professionelle. Fodboldsokker, T-shirt og shorts giver det komplette look til træning og kampe. Giv den gas i et teamsæt med farver, der stråler af indædt fight og temperament. Spanien-tøj er skabt i et innovativt samarbejde, der altid vil være med på de største stadions. Naturligvis med fokus på reducering af emissioner. Bæredygtigt Spanien-tøj er din måde at vise, at 100 procent genanvendt polyester er vejen frem. Du kan identificere dig med dygtige verdensstjerner på stribe i Spanien-kits med alt den bedste erfaring fra adidas siden 1949. Kombineret med professionel ekspertise direkte fra grønsværen. Der er så meget at juble over i de verdenskendte farver og lastiske materialer, der lader dig komme smidigt forbi modstanderne, så du kan udfolde dig foran målet og få netmaskerne til at blafre.