alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mexico-landsholdstrøje

 
[3]
Børn Fodbold Hvid Mexico hjemmebanetrøjeBørn Fodbold Hvid Mexico hjemmebanetrøje

Mexico hjemmebanetrøje

Børn Fodbold

Mænd Fodbold Hvid Mexico udebanetrøjeMænd Fodbold Hvid Mexico udebanetrøje

Mexico udebanetrøje

Mænd Fodbold

Fodbold Sort Mexico Authentic hjemmebanetrøjeFodbold Sort Mexico Authentic hjemmebanetrøje

Mexico Authentic hjemmebanetrøje

Fodbold

Gå en sejrsrig fremtid i møde med en af de flotte Mexico-spillertrøjer

Mexico er meget mere end sombreros og de historiske civilisationer i form af eksempelvis aztekerne og mayaerne. I en årrække har landet haft nogle fantastiske fodboldspillere og et glimrende landshold, der til hver en tid kan blande sig med de bedste i verden. Med en Mexico-spillertrøje kan du vise god stil og samtidig klæde dig som en de store stjerner fra landsholdet. Hjemmebanetrøjen er produceret med inspiration fra den klassiske Azteca-bold, og er fremstillet i noget blødt og behageligt stof, der sidder godt til kroppen takket være en løsere pasform, end den udgave spillerne bærer, når de løber på banen til de store kampe. Foran på trøjen er der et vævet landsholdsmærke, der viser stoltheden over at bære denne Mexico-spillertrøje. Så hent inspiration i historien, og bliv klar til en fremtid med sejre.

En Mexico-udebanetrøje holder dig godt kørende hele kampen igennem

Du kan også vælge en Mexico-udebanetrøje, som er holdt i en hvide farve med lidt farvede striber på ærmerne. Den er fremstillet med AEROREADY, der er et fugtabsorberende stof, som er med til at holde dig tør for sved hele tiden. Så uanset om du spiller fodbold selv i denne Mexico-udebanetrøje, om du bærer den på en varm sommerdag, eller om du står i bagende sol og ser til fra sidelinjen, vil du ikke føle dig klam grundet sved. Du vil føle dig som en kunstner klar til at udfolde sit mesterværk, og du vil hele vejen igennem have en følelse af veltilpashed. Begge Mexico-spillertrøjer er fremstillet på en måde, så de ligner et moderne kunstværk, men samtidig er de elegante og enkle. Det er det komplette look, og du vil kunne matche trøjen til enhver lejlighed både på og udenfor banen. Mon ikke et "olé" var på plads?