alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Snowboardjakker

 
[22]

Snowboardjakker: leg i sneen med tørheden på plads

Savner du også sne? Så savner du med garanti også en række lækre snowboardjakker at vælge imellem. Den kolde og hvide årstid er ideel til snesport, hvor adrenalinen stiger i takt med farten. Tag boardet på nakken og lad snefnug og regnvand prelle af på din jakke. Vandtætte overflader holder dig tør ned til mindste detalje. Forseglede sømme lukker af for hver en dråbe, mens åndbare membraner sikrer et behageligt klima. Du vil glemme frost og kulde, når du drøner ned ad pisterne. Sug solens varme til dig på løjperne og lad UV-beskyttende teknologi agere skjold mod de skarpe stråler. Snowboardjakker designet til den udfordrende sport egner sig også til hverdags- og sportsbrug hjemme i Danmark, når vinden bider og regnen vælter ned. Formsyede albuer og skuldre sikrer dig optimal bevægelighed til alle stunts og tricks, så teknikken kan forbedres med komfort.

adidas snowboardjakker – se dig ikke tilbage i sneen

Nyd snesport i naturen med omtanke for den. Det sker automatisk i snowboardjakker, som er skabt i genanvendte materialer, der reducerer emissioner og resurser. Upcycled plasticaffald fra kystområder og strande er lig med bæredygtighed, som du kan drage fordel af på pisterne. Drag omkring i sne eller vinterkulde uden hvidt fra oven. Kulden kan du til hver en tid holde ude. Gåsedun og andedun er det bløde letvægtsfyld, som ikke lader et vindpust slippe igennem. Strækbare fleeceindsatser underbygger komforten, når du i stejlt terræn rokerer rundet på boardet. Vandtætte lommer holder dine personlige ting sikkert på plads. Mens høj snekrave og hætte giver dig en ekstra beskyttende barriere imod elementerne. Løb, livsstil eller vandring. Når snowboardsæsonen er ovre bruger du blot dine effektive snowboardjakker til alle de andre udendørsaktiviteter. Atletiske looks og adidas-logo suppleres af farver i alle afskygninger, så du kan udstråle en sporty streetwear-attitude.