alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vandring · GORE-TEX · Sko

 
[70]
1 / 2
Side:af 2

Kast dig over mudder og pytter i vandafvisende GORE-TEX® vandresko

Vandring stiller store krav til dit fodtøj. Piver fødderne først, kan det være svært at nå i mål med dagens distance og hike. Kom godt fra start og solidt i mål med kraftige, vandafvisende GORE-TEX® vandresko fra adidas. Den beskyttende teknologi og membran lader intet trænge igennem. Regnvand og mudder holdes ude, og det uden at gå på kompromis med åndbarheden. Hold dine fødder tørre og luftige på én og samme tid. Det sker ved at supplere dine vandreture med et par vandtætte GORE-TEX® vandrestøvler, der bringer komfort og beskyttelse til stier og natur.

Solidt fodfæste i ujævnt terræn med skridsikre trekkingsko med GORE-TEX®

Ujævnt terræn er en del af gamet, når du bevæger dig afsted i naturrige omgivelser. Løse sten, forhøjninger og glatte flader hører altsammen til de velkendte udfordringer. Det skal dog ikke afholde dig fra at prøve kræfter med vandringens ædle kunst og givende univers. Continental™ Rubber og Traxion er de skridsikre ydersåler tilsat dine GORE-TEX® vandresko, som leverer et suverænt greb og stabilt fodfæste til ujævne flader og vådt føre. En formstøbt TPU-tåkappe yder fuld beskyttelse til dine tæer. Nyd godt af et stykke performance fodtøj, der gavmildt øger selvtillid og kontrol under dagens distance.

En sublim sammensætning af smarte løsninger og unik støddæmpning

Primeknit er den sømløse teknologi og konstruktion, der efterlader dig med en sublim pasform. De tilpassende overdele og det soklignende fit omfavner foden på komfortabel vis, og det fra første gang du stikker foden i dine GORE-TEX® vandresko. Her er der ikke behov for at bruge unødig tid på at gå dine GORE-TEX® trekkingsko til. Støddæmpende EVA-mellemsål støtter og beskytter, mens spændstig Boost returnerer energi, i takt med at du bruger den. Din passion for vandring bliver taget seriøst med skelsættende fodtøj, der blander nyeste teknologiske løsninger med rå og autentiske designs.