alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

GORE-TEX®-sko til damer

 
[65]
1 / 2
Side:af 2

GORE-TEX®-sko til damer: farvel og tak til våde fødder

Hos adidas kan vi rigtig mange ting selv, men vi elsker også at dyrke frugtbare samarbejder, hvad enten det drejer sig om collabs med atleter og designere eller udviklere af innovative teknologier. GORE-TEX®-sko til damer er din komfort om fødderne, når vejret driller. Tag dit næste skridt i vandløb og mudder, med regnen silende ned, uden tøven. Den banebrydende teknologi giver dig vovemod og beskyttelse, og væk er frygten for våde fødder. GORE-TEX®-sko til damer er din sikkerhed for at holde vand og blæst ude. Kombineret med adidas’ designs og årtiers udvikling af fodtøj på ypperste niveau munder det ud i GORE-TEX®-sko til damer med højeste ydelseseffekt. De innovative membraner er skabt så små, at fugt kan slippe ud, men regnvand kan ikke trænge ind. Der venter derfor altid nye eventyr med tørre sokker.

GORE-TEX®-sko til kvinder står distancen i våde elementer

Hvad en det drejer sig om vandring, løb eller vintersport, dækker GORE-TEX®-sko til damer vidt og bredt. Du bestemmer selv, hvilke terræner og underlag, der skal udforskes denne gang. Brølstærke Continental™-ydersåler skaber basis for balance og fast forankring på jorden, mens kraftige dæklignende knopper yder greb uden lige. Du skal selvfølgelig ikke snydes for vores egne udviklinger. GORE-TEX®-sko til damer med Boost-mellemsåler giver dig et ekstra puf på vejen. Uendelig returenergi giver et hjælpende løft ved hvert et skridt. Glæd dig til at skrue fødderne ned i de fleksible tekstiloverdele med Primeknit, der på fleksibel vis tilpasser sig dine fødder. Det er ikke kun vores tøjkollektioner, der står for bæredygtighed, GORE-TEX®-sko til damer er også indbegrebet af genanvendte materialer, så du kan vandre rundt i by og natur med et miljøbevidst skovalg om fødderne. Kobl fra til sport og fritid i dine innovative sko, der yder komfort fra inderst til yderst!