alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

GORE-TEX®

 
[134]
Kvinder Five Ten Sort Five Ten Trailcross GORE-TEX Mountain Bike skoKvinder Five Ten Sort Five Ten Trailcross GORE-TEX Mountain Bike sko

Five Ten Trailcross GORE-TEX Mountain Bike sko

Kvinder Five Ten

Kvinder TERREX Sort Terrex Swift R2 Mid GORE-TEX vandreskoKvinder TERREX Sort Terrex Swift R2 Mid GORE-TEX vandresko

Terrex Swift R2 Mid GORE-TEX vandresko

Kvinder TERREX

1 / 3
Side:af 3

Optimal vejrbeskyttelse med vind- og vandtæt GORE-TEX® fra adidas

Intet vejr er dårligt vejr med GORE-TEX® fra adidas. De vejrbeskyttende egenskaber lader dig gå gennem regn og blæst uden at bukke under for vejrets luner og drilske sider. Den mikroporøse struktur og kraftige membran leverer uigennemtrængelige dele, der holder vind og vand ude, så du kan nyde udendørsaktiviteter og sport under åben himmel med en tør og komfortabel fornemmelse, der varer ved. Den åndbare GORE-TEX® teknologi tilsat vores tøj og fodtøj øger komforten ved at skabe et ideelt og behageligt klima for din krop og dine fødder. Nu er der absolut ingen grund til at blive hjemme, når vejrudsigten melder regn og blæst.

Tørre skridt med sublimt og funktionelt vandrefodtøj fra adidas GORE-TEX®

Find dine barnlige sider frem, og tag et par hop i de uimodståelige vandpytter. adidas GORE-TEX® er vind- og vandtæt fodtøj tilsat en række andre skelsættende teknologier. Blandt andet får du ydersåle i Continental™ Rubber, der skaber et solidt fodfæste selv ved vådt underlag, hvor glidefaktoren normalt er i den høje ende. Letvægtig EVA-mellemsål forhindrer skadelige stød i at finde vej til knæ og led, så du kan passe godt på din krop under intense udfoldelser. Samme skelsættende egenskaber indeholder Boost, der desuden er sålen, der returnerer energi i takt med, at du tilbagelægger det ene skridt efter det andet. Den sublime kombination af vandtæt GORE-TEX®, fodfæste og stødabsorbering giver dig fodtøj skabt til vandring og udendørsliv.

Træd ud i vejret med beskyttende GORE-TEX® overtøj

Den vejrbeskyttende GORE-TEX® teknologi har fundet vej til vores overtøj og blander sig her med holdbare DWR-belægninger, genanvendt og bæredygtigt polyester, refleksdetaljer, justerbare hætter og Karkaj-teknologi, der tillader dig at pakke jakken sammen på let vis, når behovet for tildækning ikke længere er til stede. Nye eventyr i naturen venter. Kast dig over dem i selskab med højteknologisk overtøj fra adidas GORE-TEX®.